facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Traiteur De Kabouter

Traiteur De Kabouter

Geschiedenis

Reeds meer dan 20 jaar verzorgt Traiteur De Kabouter een gevarieerde keuken. Al onze gerechten worden steeds met de beste en fijnste producten bereid zodat u enkel
van de beste kwaliteit geniet. U kan bij ons terecht voor al uw feesten, van een speciale gelegenheid in uw familie, een zakelijk evenement, een themafeest, een receptie tot ... . Bij Traiteur De Kabouter kan het allemaal.

Wij staan steeds ter uwer beschikking om een heerlijk menu samen te stellen. Hebt u zelf suggesties? Vergeet ze dan zeker niet aan ons door te spelen. Wij doen er alles voor om uw feesten aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.

Wanneer u bij ons een menu kiest, is onze feestzaal gratis ter uwer beschikking. Hebt u reeds een geschikte plaats gevonden voor uw feest? Geen probleem! Wij leveren gratis op de door u gekozen locatie.

Voor de eindejaarsfeesten voorzien we bovendien altijd een speciaal, zeer feestelijk menu. U kan deze terugvinden op onze website.

Neem zeker een kijkje naar onze mogelijkheden en laat u verwennen!



"Met pensioen vanaf 01/01/2023"
Adres: Veltwijcklaan 98, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 03541 62 57
Stad: Ekeren
Route: Veltwijcklaan 98
Postcode: 2180



op zoek naar gerelateerd: Traiteurs Brasschaat, Goedkope traiteur, Traiteur bestellen, Traiteur Brasschaat bredabaan, Traiteur kerst Antwerpen, Traiteur koud buffet Antwerpen, Traiteur aan huis, Traiteur Tip Top
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steveathome Steveathome 904 meter Bent u van plan bij u thuis een etentje te organiseren voor vrienden of familie? Maa...
Recensies
Super genoten van l Heel lekker eten , vriendelijke bediening , top naar kindjes toe ... kon niet beter zijn voor mn schoonmoeders 90 ste verjaardag , met super lekkere zelf gemaakte ijstaart als afsluiter met koffie door eigenaar en kok gemaakt !!!!
Mooie schotels goede service
Was zeker voldoende. Alles was heel lekker doch de kalkoen was niet doorbakken en diende 2x opgewarmd te worden. Toch ondanks dit kleine minpuntjes toch heerlijk gegeten.
Super vriendelijke mensen en heel goede service! Heel lekker eten !! Zeer goede kwaliteit en verse producten. Voor herhaling vatbaar!!
Het eten was ok maar de levering op kerstavond veel te laat. Zeker om met kleine kindjes zo lang te moeten wachten is een beetje lastig. Misschien naar de toekomst toe de klant laten weten wanneer je ongeveer gaat komen zodat men dit kan inplannen.
Al 2 keer mogen genieten van heel lekker eten! Het koude buffet met vlees en vis, een aanrader!
Heerlijke kreeftemenu voor Nieuwjaar!
Geweldig eten en zeer vriendelijke bediening!!
Heel lekker, bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid