facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Traiteur/ Broodjes Millennium

Traiteur/ Broodjes Millennium

Info

Traiteur

Geschiedenis

Sinds 1 april 2009 hebben wij "het Millennium" overgenomen en zijn wij een gevestigde waarde geworden in Nieuwmoer en omstreken. Wij bieden u dagelijks zelfgebakken ovenverse broodjes belegd met de beste kwaliteit aan beleg en dagverse groenten.

Vanaf heden hebben wij voor U een volledig vernieuwde ontbijt en lunchkaart. Of hebt U minder tijd dan kan U steeds bij ons terecht voor een heerlijke kopje koffie of thee.

Wij bezorgen eveneens dagelijks uw broodjes aan uw bedrijf.

Voor feesten en recepties kan u beroep doen op onze traiteurdiensten: receptiehapjes, broodjesbuffetten, koude buffetten. Voor ieders budget verzorgen wij uw feestmaaltijd, contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

We hopen jullie snel te mogen verwelkomen in onze zaak en laten jullie alvast eens watertanden doorheen onze website.

Graag tot ziens !
Jurgen & Vera

Adres: Essensteenweg 27a, 2920 Nieuwmoer, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 003236772966
Stad: Nieuwmoer
Route: Essensteenweg 27a
Postcode: 2920



op zoek naar gerelateerd: Belegde broodjes Kalmthout, Broodjeszaak Kalmthout, Traiteur Essen, Broodjeszaak Essen, Menu Millennium, Millennium ontbijt, Traiteur Kalmthout, Broodjes Traiteur
Recensies
2 x koud buffet besteld voor 7 en 11 personen. Rijkelijke schotels gevuld met overheerlijke ingedrienten, vers en topkwaliteit. Alles er op en er aan, met vers gebakken brood. Onze gasten waren super content en verrast door het aanbod. Afhalen op zondag geen probleem. Een absolute aanrader voor lekkerbekken. Ook dessertenbuffet is een echte topper. Top zaak.
1ste keer hier en gelijk al paar foutjes gebeurt , smos martino besteld , wel voor moeten betalen maar dan smos kaas/hesp , dan vraag je voor broodje mexicano of dat ze mexicano apart kunnen houden zodat het broodje niet wak wordt , krijg je enkel als reactie NEE….Eten: 3/5
Vera & Jurgen en hun team maken fantastisch lekkere verse belegde broodjes en altijd met een glimlach.Eten: 5/5
Broodjeszaak Millennium gaat voor niets minder dan topkwaliteit. Zo zijn niet alleen de broodjes lekker krokant en rijkelijk belegd, ook schort het geenszins aan liefde en passie als onweerstaanbare smaakmakers. De glimlach siert de zaak, dagelijks, zonder uitzondering. Deze voelbare warmte maakt een wereld van verschil en van Millennium 'the place to be'. Enkele huisbereide broodjes sieren het assortiment, met club kip als het spreekwoordelijke neusje van de zalm voor mij. Aanvullend is Millennium ook als traiteur de betere partner. Alles is met liefde gemaakt, mooi gepresenteerd, bijzonder lekker en, jawel, voor een eerlijk prijsje. Knappe zaak!
Wat een geweldige vriendelijke medewerkers met een perfect broodje en kopje thee
Zeer goede traiteur, heerlijke broodjes, en mooie lokatie voor ontbijt of lunchEten: 5/5
Lekkere broodjes, deze keer een cheeseburger genomen. Yummie!Eten: 4/5
Heerlijke broodjes en vriendelijk personeelEten: 5/5
Super lekkere broodjes! Kijk er alweer naar uit om weer ter plaatse te eten. Super service en mega vriendelijk.
Zeer lekkere broodjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid