facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Traiteur Bohets & Kok Aan Huis

Info

Traiteur Bohets & Kok aan huis

Geschiedenis

WELKOM

Traiteur Bohets staat klaar voor al uw evenementen. Doop,- communie,- verjaardags- en trouwfeesten, maar ook seminaries, recepties, barbecues, ...enz. Bij u thuis of in een feestzaal naar keuze. Wij kunnen zowel de totaal verzorging doen van uw feest of het eten bezorgen op een bestemming naar keuze. Traiteur Bohets beperkt zich tot kleinere feesten (max. 100 personen). Wij doen dit om een zo goed mogelijke service te garanderen.

Ook bieden wij de optie 'kok aan huis' aan. Wij maken buffetten en lekkere gerechtjes in samenspraak en rekening houdend met de wensen van de klant. Ons eten wordt met liefde bereid en met de grootste zorg gepresenteerd.

Bij ons vertrekt alles vanuit het product. We gaan steeds op zoek naar de beste ingrediënten: seizoensgebonden, uitblinkers in smaak, zo vers mogelijk en nog liefst goede lokale producten. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats!

Adres: Neerstraat 2, 1910 Nederokkerzeel, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32483184907
Stad: Nederokkerzeel
Route: Neerstraat 2
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: Traiteur aan huis Boortmeerbeek, Traiteur Everberg, Traiteur aan huis Zemst, Traiteur Claessens menu, Traiteur Boortmeerbeek, traiteur aan huis vlaams-brabant, traiteur erps-kwerps, Traiteur Zemst
Recensies
Goede service en lekker eten! Ook heel fijn dat er snel en duidelijk wordt gereageerd op mails.
Onze "Fabulous 50th birthday party" was prima verzorgd door Traiteur Bohets, leuke hapjes, een opeenvolging van lekkere kleine gerechtjes en een drietal dessertjes werden door onze gasten ten zeerste geapprecieerd. Ook prima bediening zeer proactief en netjes opgeruimd op het einde. Doen we zeker nog eens beroep op, aanrader!
Top service!! Bedankt!
Feestje voor mijn 50ste verjaardag was een topper! We hebben genoten van de uitgebreide brunch. Alles was verzorgd en tot in de puntjes in orde! Bedankt Jasper en zijn team en tot een volgende keer. Bavo
Wat een beleving. Ik kan maar enkel positief zijn. Het totaalplaatje klopte, alles was top. Zeker voor herhaling vatbaar ! Bedankt Jasper. Mvg Yves en Bart.
De beste traiteur in Vlaams Brabant. Hij heeft de catering gedaan op mijn trouw. En ik ben zeer blij dat meneer bohets dit gedaan heeft. Alles lekker vers en hij gebruikt de beste kwaliteitsproducten. Echt lekker en een echte aanrader voor elke gelegenheid.
het eten met kerstmis voor 15 personen was heel lekker, aan al onze wensen werd voldaan. echt een aanrader.
Het eten bij Kerst was heel lekker. Er was meer dan genoeg voor iedereen en een overvloed aan keuze in de menu. Het eten werd perfect op tijd geleverd en ook werd het eten klaar gezet voor ons terwijl rustig konden zitten dus zeker een perfecte service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid