facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Training7

Training7
"Running shoes store - Spécialistes dans l'équipement pour la course à pied, notre expertise et nos équipements vous aideront à trouver les chaussures les plus adaptées quel que soit votre niveau ou votre envie. Analyse dynamique de votre foulée par podologue professionnel, footscan et essai en extérieur. Gait analysis - Running analysis - Stride lab - Large gamme textile running spécifique - cabinet podologique interne au magasin"
Adres: Chaussée de Wavre 1775 Waversesteenweg 1775 , Brussel 1160, BE
Telefoonnummer: 02 675 41 49
Stad: Brussel
Route: Chaussée de Wavre 1775
Huisnummer: Waversesteenweg 1775
Postcode: 1160



op zoek naar gerelateerd: Runners' lab events, Runnersworld België, Alpisport Namur, Running winkel, Urban Tri Sports, Loopschoenen Hasselt, Sportevents, Runnersworld Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EMS EMS 4 km "EHSAL Management School EMS is een samenwerking tussen de Faculteit Economie en...
SportsVille SportsVille 7 km Die man is er gek op :
We Are Football We Are Football 7 km Aardig personeel met verstand van zaken
Recensies
Zeer aangename winkelervaring. Super professioneel en attent personeel om de beste oplossing voor mijn verwachtingen te vinden. Ik kreeg zeer waardevol advies over schoenen en hardlopen. Ik ben uiterst tevreden en raad deze winkel ten zeerste aan om de beste prijs-kwaliteitverhouding te hebben en om persoonlijk en op maat gemaakt advies te krijgen! Ik kom met veel plezier terug voor de aankoop van al mijn toekomstige schoenen! Bedankt
Vriendelijk en bekwaam personeel. Erg blij met mijn Brooks 21 GTS, perfect voor lichte pronatie en afstanden van 10-20 km, zeer comfortabel en licht. Mijn fiets had bij aankomst een lekke band en de verkoper hielp me mijn band opnieuw op te pompen met een automatische pomp en zorgde ervoor dat ik zonder zorgen naar huis kon, raad ik aan!
Super professionele winkel en verkoper! Meer dan een uur lang ons adviseren, onze voeten/houding/pas lopen analyseren, schoenen laten passen tot we de juiste hebben gevonden... Voeg daar nog een flinke dosis aanmoediging en advies aan toe om veilig je doelen te bereiken. 4e aankoop bij u en we komen zeker terug voor de volgende :!
Het beste adres om de juiste joggingschoenen te vinden, zelfs voor "moeilijke" voeten...zoals de mijne! Persoonlijk advies van een verkoper die veel weet van hardlopen
Dé referentie in schoenen- en hardloop-/wandelkledingwinkels!!! Wij zijn al jaren klant in de familie, en als je het eenmaal weet wil je nergens anders meer! Je krijgt er uitstekend advies en er is een echte analyse van je lopen, je ondersteuning, alles wat je nodig hebt om je te adviseren over de beste schoen. Er is de mogelijkheid om de schoenen buiten te testen en de verkoper om niet te zeggen de expert! neemt de tijd voor je en geeft je de mogelijkheid om meerdere paren te testen om zeker te zijn van je keuze. ! De details van elke schoen worden aan u uitgelegd en het doel is niet om geld te verdienen. Er zijn soms bepaalde voordelen op het ene paar dat 20 euro goedkoper is dan op het andere, en de verkoper is daar volledig transparant over! Ik raad 200% aan!!!
Ik heb een pijnlijke hielspoor en mijn fysiotherapeut raadde aan om nieuwe schoenen te kopen bij Training 7 omdat ze een voetscan maken zodat je schoenen krijgt die je precies op de juiste plekken van je voeten ondersteunen. Het was een heel goede suggestie! De medewerker die mij hielp was een echte expert en ook nog eens heel vriendelijk. Als ik mijn nieuwe schoenen draag, voel ik geen pijn. Ik heb ze pas vandaag gekocht dus moet nog testen of ik ook pijnvrij zal zijn voor langere afstanden, maar een goed begin is het zeker! Ik was al maanden niet pijnvrij.
Ik zocht een winkel met een warm onthaal en gedegen advies. Ik vond het bij Training 7 en ben er erg blij mee! Ik raad het ten zeerste aan omdat de service onberispelijk is en het luisteren op het rendez-vous. Nogmaals bedankt en tot snel voor mijn volgende aangepaste paar.
Advies van de profs, ongeacht uw niveau of uw ambities. Je voeten, je rug en je prestaties zullen je dankbaar zijn. Heel erg bedankt!
Zeer professioneel. Van wat ik heb begrepen zijn de teamleden opgeleid tot podotherapeut. Ze adviseren u op basis van uw behoeften, uw type voet en stap.
Training 7 is DE referentie in Oudergem en in Brussel. Onberispelijke klantenservice en zeer vriendelijk personeel zoals altijd. Helaas ondervond ik een probleem met mijn nieuwe schoenen waardoor ik vanaf de eerste run een plantaire aponeurose zou hebben gekregen. De verkoper bood aan om ze te ruilen ondanks dat ik al veertig kilometer had afgelegd, wat ik niet had verwacht toen ik daarheen ging. In de hoop dat met de nieuwe paren en tijd de pijn vervaagt. Ik blijf mezelf in ieder geval voorzien van hardloopschoenen bij Training 7 en volg hun waardevolle adviezen op
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid