facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Training For Warriors Beerse

Training For Warriors Beerse

Info

LOSE FAT! BUILD MUSCLE! FEEL GOOD!
Verantwoord sporten in groep, aanleren van goede eetgewoonten en motiveren om sterker te staan in het leven!



"Training For Warriors is meer dan een fitnes-systeem. We zijn een warme community waar jij je thuis voelt van zodra je binnenwandelde.Of je nu fit bent of niet, het belangrijkste is dat jij de start maakt.Geen verandering zonder start We zijn er specifiek voor mensen die-meer energie willen-gezonde gewoontes willen leren-willen investeren in hun gezondheid-sterker willen worden-vetmassa willen verliezenDit doen we doorexpert coachingkracht en conditietrainingaanleren gezonde leefgewoontenBoek je gratis proefles op de websiteTot snelCoach"
Adres: Lindenlaan 48, 2340 Beerse
Telefoonnummer: 0495253496
Stad: Beerse
Route: Lindenlaan 48
Postcode: 2340


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 10:30


op zoek naar gerelateerd: Personal trainer Sint Job, Personal Trainer Rijkevorsel, CrossFit Brug 6, Crossfit oud turnhout, Crossfit Keerbergen, Fitness Rijkevorsel, CrossFit Brasschaat, Crossfit Torhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MVV MVV 1 km boogschieten
Volley Beerse Volley Beerse 1 km Mooie lokatie,gemakkelijk bereikbaar, ruime parking
G-gym Vlimmeren G-gym Vlimmeren 5 km G-gym Vlimmeren is een gymclub voor mensen met een beperking. Mits de nodige aanpassi...
Recensies
Waar te beginnen? Mooi uitgeruste dojo, parkeerplaats voor fiets en auto, goede douche ... maar nog veel belangrijker de super goede begeleiding van headcoach Rob en zijn topcoaches, de aandacht voor zowel het fysieke als het mentale welzijn, de tips op maat zodat je ook met kleine blessures kan trainen en deze ook weer verdwijnen, de ongelooflijke sfeer gemaakt door de mensen die met dezelfde redenen op de mat staan voor de training, de afwisseling in de trainingen, ... kortom mijn life saver elke dag opnieuw, in en buiten de dojo! Als je wil werken aan jezelf, er beter wil uitzien en je nog beter wil voelen: 1 adres!
Ken je dat gevoel dat je geen zin hebt om te sporten, maar toch met een big smile en veel voldoening buitenkomt? Dat is wat TFW met mij doet! Motiveren! Zeker in combinatie met de warme sfeer, krachtige trainingen, goeie tips en motiverende stories van de coaches! Een echte aanrader. Je voelt je er vast meteen thuis!
Aanrader! Intussen 5 maanden geleden ben ik hier gestart in het 8 week programma en geen minuut spijt gehad! Onder toezicht van ervaren en bekwame coaches heb ik hier een mooie stappen voorwaarts kunnen zetten, ben ik fitter en sta ik sterker in mijn schoenen op zowel fysiek als mentaal vlak.
TFW, niet enkel sporten onder begeleiding. Ook motivatie van de coaches en andere is zeker aanwezig, en daarnaast haalbare tips om met gezonde voeding aan de slag te gaan. Kortom niet enkel werken aan je sportieve persoon, maar aan je volledige persoonlijke mindset.
Ik train hier nu 9 maanden ongeveer.. Beste beslissing ooit! Was na 15 jaar fitness een beetje vastgelopen.. Nu betere inbodywaarden zonder aan kracht in te boeten!! Alle coaches doen het met hard en ziel! Aanrader voor iedereen!!
Wanneer goesting, motivatie, resultaat en een aangename sport omgeving net is wat je zoekt. Dan hoef je niet verder te zoeken. Na een maand tfw verandert heel je mindset. Proffesioneler kan niet! Rob Broeckx is de persoon die je nodig hebt voor mentale en fysieke gezondheid!
Geweldige Dojo! Al veel bij geleerd op zowel psychisch, persoonlijk en lichamelijk vlak. Geweldige mensen en een zalige sfeer! En zeker de topcoaches niet vergeten!!
Je krijgt hier onmiddellijk het gevoel dat je welkom bent. De groepsfeer zorgt ervoor dat je steeds het beste van jezelf geeft.
Top coaches die je positief uitdagen, met steeds gezondheid voorop. Fantastische groepsdynamiek!
Niet twijfelen... Gewoon binnenstappen bij TFW een intakegesprek doen en eraan beginnen. Super goede begeleiding door echte coaches op alle vlakken. Zelf op fysiek en mentaal vlak overal alleen maar sterker uitgekomen. Lose Fat! Build Muscle! Feel Good!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid