facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Train to Gain

Train to Gain

Info

Personal Training
(Small) Group Training
Functionele Screening
BLACKROLL Education
BLACKROLL® Verkoop
Infosessies

Adres:
Stad: Kortessem


Recensies
Na een knie operatie eindelijk weer sporten dat mede door een goed passend trainingsschema en Voedingsschema! Een aanrader!
Persoonlijk geholpen door Allard bij de samenstelling van een voedingsschema. Ook na de ‘aankoop’ waren aanpassingen nog mogelijk en word je nog goed geholpen door T&G Nutrition! Ik zou hier zeker meer bestellen in de toekomst.
De pre workout is echt super chill. Ik krijg er super veel energie van maar er is geen tintel/ jeuk gevoel wat ik niet fijn. Zeker een aanrader!
Potje pre workout besteld en geen spijt van! Smaakt heerlijk en geeft bovendien een goede boost tijdens de workout
Super product, neemt snel op! Een pre-workout van hoge klasse! Na het merk je die lekkere tinteling en een lekkere boost. Geen bijwerkingen of last van mijn buik wat ik bij andere wel heb.. echt een aanrader dus! Kan er zo 2 uur op trainen..
Ik heb de preworkout in de smaak Tropical fruit punch gekocht en uitgetest. Het is een echte aanrader, de smaak is lastig te plaatsen, vrij uniek maar erg lekker. Ook merkte ik dat ik meer energie had met sporten en had ik geen last van tintelingen die ik van sommige andere preworkouts wel krijg. Al met al helemaal top! :
Geweldige supplementen. Had 1 pot besteld ok een keer iets anders te proberen en overtrof al mijn verwachtingen. Heb er gelijk 3 bij besteld. Ontzettende aanrader!
Zeer goede levering en overzichtelijke site! Erg goed bedrijf voor beginnende maar ook voor Professionele sporters! Ik raad iedereen aan om een kijkje te nemen!
Hele goede supplementen naar eigen mening! Zeker eentje om aan te raden bij vrienden en familie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid