facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Traduix

Traduix

Info

#Vertaalbureau met een vleugje humor.

#Translation agency with a touch of humor.

Agence de #traduction avec une touche d'humour.

Geschiedenis

Als professioneel vertaalbureau hebben wij oog voor detail. Met onze Facebookpagina willen we u entertainen met allerlei taalgerelateerde flaters die we terugvinden op televisie, in de krant, in advertenties, op het internet, in brochures, etc.

Heeft u ook een hilarische taalkundige uitglijder opgemerkt? Laat het ons weten en wij plaatsen deze met veel plezier op onze tijdlijn.

Adres: De Niel 9, 2520 Emblem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 032940615
Stad: Emblem
Route: De Niel 9
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Language Service
Recensies
Al enkele malen documenten Vertaald en altijd alles tip top in orde! Zelfs binnen een bepaalde deadline Merci
Reeds 3 jaar doen wij op regelmatige basis een beroep op Traduix voor onze vertalingen naar het Frans en Engels en we zijn telkens zeer tevreden over de uitstekende professionele dienstverlening, de snelle afhandeling en bovenal de vakkundige vertaling die met de grootste omzichtigheid en nuances gebeurt!
Per toeval Traduix gevonden bij mijn zoektocht om documenten te laten vertalen. Waar andere bureau’s er een probleem van maakten dat ik geen BTW nummer heb, is dit voor Traduix nooit een issue geweest. Altijd zeer correct en vlot geholpen. Bovendien verloopt de communicatie ook altijd vlekkeloos, met altijd een zeer snel antwoord en snelle vertaalservice. Ik ga alvast niet op zoek naar iemand anders, maar kom altijd terug bij Traduix terecht voor mijn vertalingen.
Traduix is een fantastische partner voor Lincelot. De communicatie en de planning verlopen vlot, de vertalingen zijn prima en Traduix kan zeer snel opleveren. Wij werken als marketingkantoor al jaren samen met Traduix en we zijn nog steeds bijzonder tevreden.
Zeer vlotte afhandeling van dat wat ik nodig had ,eerlijke prijs,goede opvolging ,kan ik zeker aanraden Ala je vertaling beëdigde of niet nodig hebt
Ik heb op de heer Carlo Peleman beroep gedaan, voor de beëdigde vertaling van Belgische documenten, die ik bij de Duitse overheid moest indienen. Hij leverde erg snel op, tegen een zeer concurrerende prijs. De communicatie verliep steeds vlot en persoonlijk. Zelfs bij problemen lang na de opdracht trok hij kostenloos nog alle registers open - in raad en daad, met positief resultaat. Zeker voor belangrijke documenten, is dit vertaalbureau een echte aanrader!
Steeds een heel aangenaam contact dat vlot verloopt. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de deadlines en wat haalbaar is en wat niet. Wij, vanuit Building Blocks, vragen meestal technische vertalingen van Nederlands naar Frans. Wanneer het vertaalde document terug arriveert, zijn er ook vaak kanttekeningen gemaakt i.v.m. stijl of opmerkingen over het oorspronkelijke document, wat altijd kan helpen. Kortom: wij zijn heel tevreden!
We hebben al erg negatieve ervaringen gehad met vertaalbureau's. Gelukkig hebben we Traduix gevonden. Wat een verademing! Zelfs voor een zeer complex wetenschappelijk artikel. En uiterst professionele opvang en afhandeling. Een absolute aanrader voor iedereen die iets vertaald moet hebben. Dr. Peter Verheyen, President Sola International.
Wij werken al jaren samen met Traduix en zijn heel tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de vlotte communicatie. Prijs-kwaliteitverhouding eveneens top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid