facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Très-ZEN

Très-ZEN

Info

Bio-Cosmetic-Treatments & Beauty

• (holistic) Massages �
• Duo-arrangementen
• Brows & Lashes
• Suikerontharing
• ...

-> [email protected]



"WELKOM! Bij Très-ZEN ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een evenwicht tussen innerlijke rust en uiterlijke schoonheid. Het loslaten van de dagelijkse sleur is de kern van ons concept dankzij enkele authentieke rituelen van over de hele wereld. Puur genieten. Massages ~ Gelaatsverzorgingen ~ Brows & Lashes ~ Manicure ~ Pedicure ~ Suikerontharing ~ ..."
Adres: gijmelbergstraat 19, 3201 Langdorp, Brabant, Belgium
Stad: Langdorp
Route: gijmelbergstraat 19
Postcode: 3201


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Permanent Beauty Permanent Beauty 1 km Super lieve dame met ervaring. Je voelt je echt op je gemak bij haar
Schoonheidsinstituut Laulilou Schoonheidsinstituut Laulilou 2 km Zalige gelaatsverzorging was super in orde xxx
Recensies
Zalige massages bij Très-ZEN die Valérie met heel veel inzet en plezier geeft. Ik ben er ondertussen 2x geweest voor een verschillende massage en beide keren waren top! Valérie steekt heel veel liefde en energie in de massage. Vanaf het binnengaan tot en met het buitengaan voel je de positieve energie gewoon. Je komt er echt tot rust! Aanrader dus!
Très-Zen is een top zaak om helemaal tot rust te komen en 100% te genieten! Al meerdere behandelingen laten uitvoeren en ga steeds met een smile en volledig “zen” gevoel naar huis. Valerie doet dit super en is een ontzettend lief en bezorgd persoon! Ze geeft haar volledig in haar zaak. Topper! Absoluut een aanrader!
Ik laat me vaak masseren, maar bij Valerie voelde je gewoon de passie. Heel zorgvuldig masseert ze je totdat je echt helemaal tot rust kan komen. Goed bezig Valerie! Ik kom zeker nog eens terug :
Beste collega zowel om same mee te werke, als een massage v te krijge. Ze doet dit echt met liefde en passie!! Super mooie zaak ook waar je tot rust komt! #topper
Valerie is super vriendelijk en helpt je met al je vragen. Ik voel me na de massages altijd zen ; !
Mijn vriend en ik hebben erg genoten van het begin tot het einde. Een heel aangename sfeer, aangename muziek en 2 vriendelijke, zachte dames met gouden handen. Een ervaring om niet meer te vergeten. We waren na afloop helemaal Zennnn... Bedankt en tot binnekort.
Valerie heeft magie in haar handen! Een aanrader om je te laten verwennen. Ook prachtige sfeervolle ruimte.
Een kind van 8 kan betere massages geven dan wat ik kreeg, slechte service, slechte communicatie. Onbeschofte dame ook.
Superprofessioneel, vriendelijke en warme mensen, ik ben helemaal fan van Très-zen. Absoluut een aanrader!
Zeer vriendelijk, goede service, aangename omgeving, goede prijs/kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid