facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toys-Tempel

Toys-Tempel
Adres: Kerkhofstraat 133, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: 3252309247
Stad: Londerzeel
Route: Kerkhofstraat 133
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:45
Dinsdag: 09:30 - 18:45
Woensdag: 09:30 - 18:45
Donderdag: 09:30 - 18:45
Vrijdag: 09:30 - 18:45
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Speelgoedwinkel in de buurt, Toys Tempel openingsuren, B-Planeet
Recensies
De grootste keuze in de wijde omtrek, vriendelijke bediening, mooi aanbod van niet alleen speelgoed maar ook geschenkartikelen, wenskaarten, basic aanbod voor de amateur schilder, zwembaden en zo meer. Let op de mooie toonbank!
Duur en weinig keuze als je iets vraagt blijkbaar niet gemotiveerd om te helpen...niet voor herhaling vatbaar...spijtig
Altijd fijn om daar naar toe te gaan. Ze hebben een heel GROOT assortiment van artikels zoals speelgoed, ballen, luchtmatrassen, camping gerief, boeken, poppen, bescherming voor kinderen, accessoires voor de juf en meester. Ze staan je echt ook goed bij met raad en daad als je dat wenst. Parking net voor en naast de winkel en schappelijke prijzen. Een aanrader.
Service van 0,00 als ik minder sterren kon geven had ik het gedaan, die man die daar rond loopt een manager misschien in zoverre hij zijn eigen manager kan noemen!! is erg klant onvriendelijk... nooit meer daar iets kopen!!!!
Zeer grote winkel, enorm veel keuze. Wel wat duurder dan andere winkels. We vonden een bepaald cadeautje niet & kregen hierbij niet echt hulp om er mee achter te zoeken. Pakjes met korting op worden niet meer ingepakt in cadeaupapier, vonden wij een beetje onozel.
Je staat 10minuten te wachten aan de kant van de kassa omdat ik iets zoek, ze hebben me zeker gezien . Ze kijken eens en zijn nog niet verlegen van gewoon te doen dat ik niet besta!! Ik was daar wree goede klant maar is zeker de laatste keer dat ik daar ben geweest. Meneer zou dit nooit gedaan hebben!!
Winkel onordelijk/ rommelig ingericht niet echt gezellig om iets te gaan kopen en het lijkt alsof de winkel een beetje in verval aan het geraken is. Bediening is ook niet echt super vriendelijk en de Prijzen zijn ook wat langs de dure kant maar er is wel ruime keuze aan speelgoed.
Trekt op nix, boss is wel een dief :een spel gekocht met 22,99€na 20% korting, nadien ben ik gegaan naar kruidvat dezelfde spel voor 4,99€
Super team, ook telefonisch tijd genomen om iets specifiek te zoeken!
Grote winkel met veel keuze en altijd vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid