facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toyota Telle Père Telle Fils

Toyota  Telle Père Telle Fils

Info

Concessionnaire Toyota Telle Père Telle Fils à Ixelles.
Vente de véhicules neufs Toyota.
Entretien et réparation de véhicule Toyota ou autres marques.

Geschiedenis

Telle, nom de famille ou faute d'orthographe....
C'est en juin 1996 que l'équipe actuelle repris le garage à la famille Telle. Grâce à sa localisation dans la rue Gustave Biot à Ixelles, la concession se trouve très près du cœur battant de notre capitale, et cette situation exceptionnelle est soutenue par une offre de services très particulière.

Des mécaniciens High Tech entretiennent des voitures en superforme et les conducteurs qui sont appelés à parcourir de nombreux kilomètres seront heureux d'apprendre que l'atelier est à leur disposition le samedi matin. Ce n'est qu'un signe de notre définition du service... à tester.

Adres: Rue Léon Cuissez 29, 1050 Elsene
Telefoonnummer: 02 / 646.66.00
Stad: Ixelles
Route: Rue Léon Cuissez 29
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Toyota Telle Père Telle Fils, Toyota Yaris concessionnaire, Concessionnaire Toyota, Tel père, tel fils, Telle Père Telle Fils Auderghem, Toyota Auderghem
Recensies
Bij aankoop nieuwe wagen: ronduit uitstekende dienstverlening. Bijzonder goed geïnformeerde staff vriendelijk, geduldig, hulpvaardig, met aandacht voor soms naïeve vragen van klant. Aangename "initiatie" in elektronische wereld van een nieuwe wagen. Mooi! Ik ben zonder probleem weggereden met een hybride wagen, volautomatisch, lichtjes en informatie op het dashboard à volonté . Zeer aangename ervaring, waarvoor veel dank aan iedereen. Bij routineus nazicht van oude wagen: efficiënt, doelgericht, en een correcte prijs. Tout petit bémol, toutefois: mieux vaut se débrouiller en Français , want Nederlands is niet de voertaal. Groet & veel dank. P. Scholliers
Altijd goede service maar nog steeds Nederlands onkundig.
Zeer tevreden van de service!
Vandaag mijn nieuwe auto ontvangen. Topontvangst, toptest, topservice. Allemaal met een goed humeur. Bedankt voor alles en tot ziens :
Ik heb zojuist een proefrit gemaakt met de gloednieuwe Toyota Corolla Sports Touring 2023 en het was GEWELDIG! De beste rit die ik ooit heb gehad en de auto parkeert zichzelf. Veel geweldige veiligheidsvoorzieningen en een mooie uitstraling. Het is mijn nieuwe auto en ik verwacht Taylor Swift erin te rijden als ze naar België komt. Heel erg bedankt Bernard en Amed! gaan
Ik raad deze garage 100% aan! Ze doen er allemaal alles aan om ons te helpen, altijd klaar om ons tevreden te stellen! Een puur geluk. Ik ga al 10 jaar naar zo'n vader en zoon en ik ben niet van plan om snel te veranderen!
Vraag wel vooraf om een ​​prijsopgave wanneer Telle PèreTelle Fils onderhoud aan uw auto aanbiedt. Ik was zeer verrast toen ik een factuur ontving van € 504,41. Er was mij echter gevraagd een document te ondertekenen waarin stond dat het bedrag tussen de 100 en 150 € zou liggen. Toen ik de factuur betwistte, kreeg ik te horen dat het verschil de arbeid was. Voor een sollicitatiegesprek moet wel vooraf de prijs van de arbeid bekend kunnen worden gemaakt. Niet het minste commerciële gebaar van TPTF van wie ik toch mijn IQ had gekocht. Ik zal daar niet meer teruggaan.
Voor de aankoop zeg ik niet. Het verversen van de olie en een filter gaat nog wel door maar reparatie en onderhoud zijn ze incompetent. Twee starters gewisseld toen het probleem bij het vliegwiel en de ponpon kwam, ze gaven me een auto terug met 0,5l olie in de motor. Praat niet over de rest, ga naar een monteur die gek is op mechanica en die het niet alleen doet omdat de importeur het eist.
Ik heb mijn Rav4 plug-in hybride ontvangen, de auto is magnifiek. Ik wil de Toyota Telle Père Telle Fils-garage bedanken voor zijn beschikbaarheid en efficiëntie.
Net de plek verlaten. Toen ik binnenkwam waren er twee mensen bij de receptie. Tegen de tijd dat ik benaderde, was een van hen vertrokken en de ander was "druk aan het telefoneren" en niet eens hallo. Moest wachten en de man stond daar gewoon met zijn mobiele telefoon in zijn oor en negeerde me totaal. Ik ben weggegaan.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Toyota Telle Père Telle Fils.

ıxelles carrosseriebedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Léon Cuissez 29 ıxelles autoreparateur kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Toyota Telle Père Telle Fils adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Toyota Telle Père Telle Fils. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Toyota Telle Père Telle Fils delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage XL Garage XL 663 meter Vertaald door Google Vriendelijk persoon & goed werk. Origineel Friiendly perso...
Seat D'Ieteren Mail Seat D'Ieteren Mail 1 km Heel interessant, je wordt er door de hele historie van D'Ieteren geloodst. Vanaf ons...
Carglass Carglass 2 km Super leuke service. Vriendelijk ontvangen. Snelle service. Lekkere koffie. Ik kon op...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid