facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toyota

"Toyota City Zaventem is een Toyota dealer gelegen te Zaventem. U kunt er zowel nieuwe als tweedehands wagens kopen en langsgaan voor onderhoud."
Adres: hoge wei 33,1930 zaventem, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 003227123211
Stad: Zaventem
Route: hoge wei 33,1930 zaventem
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Toyota Spanje, Toyota brussel, Toyota Belgium jobs, Toyota uk, Hoge Wei 33 1930 Zaventem, Toyota motor corporation, Toyota Motor Europe Bourgetlaan 60, Toyota R&D
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jantes Neuf Jantes Neuf 348 meter Goede service, vriendelijk personeel
Hand Car Wash Hand Car Wash 3 km Hand car wash
Deppanage HBB Deppanage HBB 4 km Stipt,zeer goede service.snel en goed geholpen. Zeer vriendelijkService: Aut...
Recensies
Ik heb een occasie rav4 gekocht bij Toyota Zaventem. Super tevreden over deze wagen en de service van deze garage! Ik wil zeker de verkoper Kevin Sanders bedanken voor de perfecte dienstverlening van begin tot einde.
Ik liet net nog het onderhoud uitvoeren op mijn Toyota Aygo, waarbij ik enkel positieve reactie richting Toyota City en zijn personeel kan laten weten. Ik wil jullie dan ook via deze weg danken voor de professionele aanpak en correcte afhandeling van zowel de uitgevoerde werken alszijnde de facturatie. Met vriendelijke groeten
Mijn man en ik hebben een toyota TS 1.8 corolla hybride/ benzine van 1,5 jaar oud gekocht bij Toyota City in Zaventem . Een zeer goede dienstverlening door Sanders Kevin . De afhandeling gebeurde door Mazibas Huseyin . 2 top kerels die hun vak kennen . Zeer vriendelijk , behulpzaam , top service . Dank je wel Sanders Kevin en Mazibas Huseyin .
Zeer tevreden met de vlotte en correcte service en de uitgevoerde herstellingen/onderhoud. Ik wil zelf de naam van J-C DE BOELPAEP vermelden voor zijn klare en duidelijke communicatie, zijn snelle analyse van de gestelde problemen en het zoeken naar oplossingen.
Mijn Toyota ervaring ,mede door Huseyin Mazibas, is super. De levering van mijn Toyata Yaris was heel correct. De vriendelijke begeleiding en geduldige uitleg van Huseyin was heel aangenaam. Een Toyota kopen was een heel positieve ervaring op deze manier. Ik kan het iedereen aanraden.
Ik heb onlangs mijn Toyota Yaris binnengebracht voor onderhoud en ben heel tevreden van de service met dank aan Jean-Claude.
Ik ben zeer tevreden van de service van Toyota City Zaventem .Goede uitleg gekregen van de chef atelier Jean Claude. zeer vriendelijk en professioneel.
Bij deze een dikke chapeau, toffe service en snelle levering van een besteld snufje voor mijn Auris dank zij J. C.
Gisteren mijn nieuwe hybride RAV4 gaan afhalen in Toyota City Zaventem.... Eerste hybride en dus een heel goeie uitleg gekregen. Mijn auto werd voor mijn neus van onder een groot, rood doek gehaald ! Hartelijk dank aan Yannick en René die heel vriendelijk en behulpzaam waren. En de RAV? Dat is pas "ZEN" rijden.... Echtgenote en zoon wilden direct een ritje meemaken en vonden hem heel stil en comfortabel ! Bedankt, City !
Goede service. Ik heb mijn auto binnen gedaan voor een herstelling . Er is een vrij gezellige wachtruimte waar er gratis wifi is . Wel spijtig dat ik geen koffie kon drinken . Machine buiten gebruik wegens corona
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid