facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toyota Garage Willy

Toyota Garage Willy

Info

Toyota Garage-Carrosserie Willy te Kontich

Geschiedenis

Sinds 1968 uw TOYOTA Garage-Carrosserie,
voor nieuw & occasie
Regio ZuidRand Antwerpen :
Van de Schelde in Hemiksem over Berchem en Wilrijk via Boechout, Hove, Lint en Deurne naar Lier en over Duffel tot aan de rand van Mechelen.
En omstreken !



"Sinds 1968 uw TOYOTA Garage-Carrosserie,voor nieuw & occasieRegio ZuidRand Antwerpen :Van de Schelde in Hemiksem over Berchem en Wilrijk via Edegem, Boechout, Hove, Lint en Deurne naar Lier en over Duffel tot aan de rand van Mechelen.En omstreken !"
Adres: Duffelsesteenweg 144, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 03 457 77 77
Stad: Kontich
Route: Duffelsesteenweg 144
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Toyota garage in de buurt, Toyota tweedehands, Toyota stockwagens, Autoscout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrosserie Enzo Repair Carrosserie Enzo Repair 317 meter Zeer professionele vakmensen. Leveren de herstelde wagen ook netjes op.
Garage Van Bortel Garage Van Bortel 551 meter Goede service
Garage Van Roosenbroek Garage Van Roosenbroek 701 meter Super ontvangst. Goede service. Zeer prijsvriendelijk.
Car Beauty Center Car Beauty Center 2 km Snelle service en mooie resultaten! Zeer tevreden.
Garage Thuy Kontich Garage Thuy Kontich 2 km Goed info, alleen de info over de compatibiliteit van de telefoon blijkt niet gekend,...
Frederic Koninckx Motors Frederic Koninckx Motors 3 km Snelle en goeie service , ready for a trip
Speed Selected Benelux Speed Selected Benelux 3 km Heel tevreden, zeer vriendelijk en een goede service. Is vanaf het begin heel open en...
Recensies
Wagen binnengebracht voor het installeren van een onderdeel. Louis Vuitton sjaal was “verdwenen” nadat ik de wagen ophaalde. Jammer genoeg had ik het twee dagen later las door en viel dit samen met feestdagen. Toen ik belde werd me gevraagd terug te bellen na de feestdagen. Zo gezegd zo gedaan, maar natuurlijk hadden ze nergens een sjaal zien liggen aangezien de persoon die de sjaal heeft buitgemaakt dit uiteraard niet zal toegeven wegens mogelijke gevolgen door de eigenaars van de garage. Tip: De werken zijn er goed en de prijzen heel eerlijk, maar laat nooit iets kostbaar in je auto liggen want er werkt daar een mechanieker met losse pollen.
Onze auto raakte niet door de autokeuring omwille van een koplamp die stuk was. We gingen bij garage Willy vragen of ze er naar wilden kijken zodat we onze auto dezelfde dag nog konden laten herkeuren. Hoewel onze auto een ander merk heeft en we bij deze garage geen klant zijn werden we snel en met de glimlach geholpen. Zeer vriendelijk en professionele bediening. Echt Top!
Update als reactie op vraag eigenaar: Beste - we zijn enkel even binnengelopen om 2 wagens te bekijken. De showroom was mooi en overzichtelijk. We hebben echter de tijd niet genomen om iemand aan te spreken of meer uitleg te vragen. Vandaar de 4 * :
Goede service en vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel, flexibele en vlotte service!
Geweldige garage, we kunnen ze iedereen aanraden.
Zeer vriendelijk advies gekregen over een oude Toyota Prius.
Mijn grootmoeder haar toyota was hier gekocht en is nu bij mij terecht gekomen. En ik ben hier blijven gaan als garage. Na een ongeval hadden ze mijn achterste bumper binnen 24 uur gerepareerd en alles met de verzekering zelf geregeld. 2 weken geleden stond mijn auto ineens plat vriend had 2 uur airco en muziek geblast en ik ben, desondanks dat ze super druk waren, meteen mogen komen. Ze hadden 2 opties gegeven en ik had gezegd om de batterij maar gewoon te vervangen en ze hebben toch de tijd genomen om te zien of gewoon opladen niet de betere optie was, wat mij dus behoorlijk wat heeft bespaard. Ze hadden dan ook gemerkt dat de auto toch een onderhoud nodig had en mij hier ook in geadviseerd. Super service, vriendelijk en snelle service. Aanrader voor toyota houders.
Ik ben zeer vriendelijk en professioneel verder geholpen met het kiezen van de juiste wagen voor mij persoonlijk. De verkoper heeft een passie voor zijn job. Dit was mijn 2e aankoop daar. Een aanrader! I have been helped very friendly and professionally with choosing the right car for me personally. The salesperson is passionate about his job. This was my 2nd purchase there. I recommend going there!
Vandaag 2februari batterij laten vervangen. Werk op no time geklaard. Qua veiligheid alles tip top, voor de wachttijd tijdens de werken krijg je een plaats waar je echt voldoende afstand van andere klanten kan houden. Uiterst vriendelijk en professioneel onthaal. Een aanrader btw je kan hier ook met mastercard betalen wat niet overal evident is
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Toyota Garage Willy met het openbaar vervoer


Kontich Heiveldekens 130 meter
92
Kontich Heiveldekens 130 meter
92
Kontich Neerveld 430 meter
92
Kontich Neerveld 460 meter
92

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid