facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tournai : Pole dance

Tournai : Pole dance

Info

Vous ne savez pas quoi faire , marre des sports dans la norme , alors la pole dance est la pour vous.
Oserez-vous defier cette barre :)



"Le site "the Dancers" est fermé. Cependant, "Les stages d'Hélène"- the Dancers continuent à vous proposer des cours de danse en couple et Pilates à une autre adresse."
Adres: rue du progrès, 4, 7503 Froyennes, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0479341404
Stad: Froyennes
Route: rue du progrès, 4
Postcode: 7503


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 21:30
Dinsdag: 18:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Pole dance Hainaut, Cours de Pole dance Mouscron, SPINNING Tournai
Recensies
De vervelende eigenaar belt de politie om de muziek te stoppen van 01.00 uur tot 02.00 uur als het een bruiloft is, geen begrafenis! Ik raad je niet aan om je bruiloft in deze kamer te houden ps: de eerste ster telt niet, je hebt de bruiloft verpest reactie op je opmerking: Madame, wat je zegt is een totale leugen, de dj stopte de muziek om 2 uur 's nachts 's morgens door jou heb ik een oom-dokter die om 2 uur' s ochtends arriveerde. Hij was verrast dat het feest toch voorbij was, zal hij mijn woorden bevestigen. Eerlijk gezegd is uw kamer niet gemaakt voor de bruiloft, het is een danskamer. Dus het is hilarisch als je zegt dat de dj de bas moet verwijderen "Ik heb nog nooit muziek gehoord zonder bas!!" we konden de festiviteiten niet goed vieren. Normaal gesproken moet je de bruid compenseren omdat het feest pas 's ochtends kon worden voltooid, het eindigde om 2 uur 's nachts en niet om 4 uur' s ochtends, zoals je zegt. Ik heb andere mensen die getuigen zijn die hun mening op uw site zullen plaatsen. Je strooit het stof in de ogen van de bruid en bruidegom zodat je ze uiteindelijk afzet. ps "als je een gelukkig huwelijk wilt hebben, ga dan niet naar deze kamer, je zult er niet van genieten en de eigenaar zal de politie bellen"
Ik heb daar vorig jaar verschillende rocklessen gevolgd met mijn partner. We leren stap voor stap verschillende passen aan in een ontspannen en zeer vriendelijke sfeer met koppels van alle leeftijden. Hélène is een pedagoog en attent zonder druk uit te oefenen ;- Echt een goed adres als je wilt leren dansen.
Zeer goed ingerichte en uitgeruste zalen voor allerlei activiteiten: dans, vergaderingen, recepties... al het materiaal om een ​​bar, vestiaire, receptie, enz. te organiseren. Veel parkeermogelijkheden ter plaatse en overal... extra prijzen, opmerkelijk adres!!!
Zeer interessant om niet te missen als je in de buurt bent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid