facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Touch Ground

Touch Ground

Info

Touch Ground biedt coachings met paarden. Voor wie krachtig leiding wil geven vanuit verbinding, voor wie van diepgang houdt en niet bang is van confrontatie.
Touch Ground is er voor wie een team leidt of leiding wil geven aan zijn eigen leven/loopbaan.



"Touch Ground is een coachingspraktijk voor iedereen die meer innerlijke rust enveerkracht wil vinden. Ik bied stress- en burn-outcoaching en loopbaancoaching op maat: geen standaardtrajecten, maar maatwerk met diepgang.Welkom in mijn praktijk op een rustige plek in Hove of welkom voor een paardencoaching bij Lier of Mechelen.Contacteer me gerust voor een afspraak of meer info."
Adres:
Telefoonnummer: +499384302
Stad: Koningshooikt


Recensies
Je kan als geen ander aan het begin van een sessie aanvoelen wat de noden op dat moment zijn en erop anticiperen met allerhande technieken, theorie en inzichten die je uit je mouw tovert. Na een sessie kon ik veel zaken weer in een beter perspectief plaatsen door alles wat je me aanreikte. Daarnaast leerde ik de dingen eens gewoon te laten zijn en er bij stil staan zonder meer. Door stil te staan leerde ik mijn eigen behoeftes terug aanvoelen en bespraken we welke zaken me weer in balans kunnen brengen. Bedankt Klaartje voor de fijne ondersteuning de afgelopen periode. .
Klaartje is echt een aanrader. Haar manier van coaching heeft mij veel nuttige inzichten bijgebracht. Ze luistert naar jou noden en gaat hier vervolgens mee aan de slag d.m.v. verschillende oefeningen. Een top coach!
Vertaald door Google Zeer nauwkeurig en eye-opening vanaf het begin. Klaartje ondersteunt de therapiesessie met wetenschappelijke bewijzen/uitleg. Ik had ook de kans om equi-coaching met haar te proberen en de ervaring verbaasde me. Origineel Very accurate and eye opening from the very beginning. Klaartje supports the therapy session with scientific proofs/explanations. I also had the opportunity to try equi-coaching with her and the experience blew my mind.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid