facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toubô Toutou

Toubô Toutou

Info

Salon de toilettage canin & félin

Bain, tonte, coupe ciseaux, trimming, retouche, coupe des ongles.

Facile d’accès, parking à proximité.



"Toubô Toutou salon de toilettage canin & félin.Je m’occupe de votre chien avec amour, patience et douceur.Facile d’accès, parking à proximité"
Adres: Chaussée d’Alsemberg 1416, Beersel, 1650 Beersel
Telefoonnummer: 0485719548
Stad: Beersel
Route: Chaussée d’Alsemberg 1416, Beersel
Postcode: 1650


Recensies
Uitstekend welkom bij Toubô Toutou, in een sfeer van zachtheid, geduld, professionaliteit, advies over hoe de vacht van mijn Baloe te onderhouden.. hij hield van zijn borstelen en kwam eruit getransformeerd schoon, zacht en parfumeert de kofferbak van mijn auto. deze trimsalon Bedankt allebei voor het verzorgen van mijn 4 benen. Tot binnenkort.
Ik heb eindelijk "de schoen voor mij" gevonden! Mijn twee honden zijn dol op haar en het is altijd een plezier om ze bij haar thuis op te halen. Ze zijn sereen en in smetteloze staat! Ik worstelde om de ideale salon te vinden, en daar ga ik niet heen, ik ga daar al sinds de opening en ik ben van plan daar te blijven! Dank aan haar dat ze altijd zo glimlachend en schattig met ze was. Ik raad het ten zeerste aan als je een mooi hondje wilt;
Goede verzorging en mooie sneden maar getraumatiseerde hond. Mijn kleine schat trok zich uit alle macht en huilde om de woonkamer niet binnen te gaan, aangezien het een plaats van welzijn en ontspanning voor hen moest zijn. Ze was getraumatiseerd toen ze nog een baby was en het was de 1e keer bij een trimsalon en nu is ze bang voor enig menselijk contact. Ik denk dat er geen accommodatie was gemaakt toen het zijn allereerste ervaring was.
De enige trimsalon waar ik mijn Lilly laat!! Professioneel, zachtaardig, punctueel en attent. Deze dame zag een knobbeltje in de nek van mijn hondje en vertelde me erover... Ik bedank haar ervoor. Je kunt zien dat ze houdt van wat ze doet! Ik had eerder een slechte ervaring met een andere salon, het werd niet gewonnen, maar ik ben erg blij met zijn werk. Wat betreft afspraken stuur ik een berichtje en word ik zo snel mogelijk teruggebeld. Ik kan begrijpen dat de prioriteit ligt bij het verzorgen van onze hondjes in plaats van de telefoon opnemen. Kortom, ik ben fan van deze salon en raad het echt aan.
Uitzonderlijke salon, uitzonderlijke trimster, uitzonderlijk werk! Niets te zeggen ! Een persoon die dierenwelzijn boven alles belangrijk vindt en altijd de tijd zal nemen om het dier op zijn gemak te stellen.
Salon waar uw hond met veel aandacht, vriendelijkheid en professionaliteit wordt ontvangen. Ermes kwam er getransformeerd uit, zijn haar glanzend en pluizig :
Ongelooflijk om zoveel goede reacties te zien terwijl ik aan mijn kant na 4 onbeantwoorde oproepen, een sms en een e-mailverzoek heb ik al 3 weken geen reactie ontvangen. Madame wil misschien niet werken!! Het minste wat je kunt doen is reageren, ook al zit je agenda vol.
Super trimmer! Ze zorgt altijd met grote zorg voor onze kleine Telma! Ik raad haar ten zeerste aan!
Een perfecte verzorging, alles is aanwezig: geduld, vriendelijkheid en professionaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid