facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ToThai

Info

in het hart van Tintelend Tienen

Geschiedenis

SPICE OF LIFE

Als Thai zijn wij trots op ons verleden. Wij hechten uitermate veel belang aan ons erfgoed en dat zie je ook aan onze Thaise keuken: een cultuur van geweldige diversiteit.

Thaise keuken is uniek door haar originele stijl, haar kleuren en haar smaken en is een perfecte weerspiegeling van ons diverse verleden.

Bij ToThai bieden wij u een selectie van Thaise gerechten en een ruime, afwisselende combinatie van smaken en aroma's.



"Bij ToThai bieden wij u een selectie van authentieke Thaise gerechten en een ruime, afwisselende combinatie van smaken en aroma's."
Adres: Leuvensestraat 100 , Tienen 3300, BE
Telefoonnummer: 016 81 08 06
eb.iahtot@ofni
Stad: Tienen
Route: Leuvensestraat 100
Postcode: 3300


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 18:00-21:30
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 18:00-21:30
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 18:00-21:30
Vrijdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: tothai parking, take away tienen, thailand house tienen, tiens tienen, restaurant tienen, kopenhagen tienen, tho thai, sushi tienen
Recensies
Mooie zaak waar we genoten hebben van een heerlijke, authentieke keuken! Vriendelijke en snelle bediening. Een team vol goede attenties die geregeld komt vragen of alles naar wens verloopt. Uitgebreide keuze aan gerechten met zowel vegetarische opties. Alle gerechten waren er éen voor éen zeer smaakvol! Nooit eerder at ik zo’n lekkere pad thai. Moest er nu nog een zoete, gele curry op de kaart komen te staan, zie je mij hier wekelijks! Ik raad dit restaurant zeer sterk aan aan alle foodies die verzot zijn op lekkere thaise keuken
Zeer lekker en rustig tafelen. Alles vers klaargemaakt.Eten: 5/5
Super lekker gegeten, we hadden de menu voor 4 personen genomen. Je krijgt een variatie van gerechten “Thai tapas” als het ware. Je kan er gerechtjes aan toevoegen na de eerste ronde. Prijs kwaliteit niets op aan te merken. Vriendelijke bediening. Hier komen we zeker nog is terug!
Vriendelijk personeel. Eten was goed bereid maar het was gewoon mijn ding niet : zoet/ zout overheerste imho.Eten: 3/5
Mooie zaak met vriendelijke bediening. Jammer genoeg stond het meisje er alleen voor in een volle zaal. Hierdoor is waarschijnlijk ons voorgerecht vergeten we kozen voor het menu. Het management excuseerde zich meermaals hiervoor, toch bleek de rekening tot drie keer foutief. We hebben bijgevolg gewoon betaald en zijn doorgegaan. Nochtans is een ligthspeedsysteem eenvoudig in bediening werk zelf in de horeca jammer, maar hierdoor komen we niet meer terug.
Fijn en gezellig…heel vriendelijk en ook heel lekker eten! Tof dat je zo menu’s kan kiezen…Eten: 5/5
We gaan er graag en geregeld en het eten is er steeds heel lekker en de bediening vriendelijk. De zalm met koriander is heerlijk en de pikante soep met scampis beslist ook! Mijn pogingen met de gin en tonic waren niet zo succesvol, die zijn er erg overpriced voor wat ze zijn. Maar de coctails zijn wél erg lekker- als je van zoet houdt, zoals ik. Tot binnenkort een dessert ben ik nooit geraakt, de porties zijn zeer eerlijk en die soep, die eet ik te graag om door een dessert te vervangen!
Ik was chauffeur voor een afhaling van een bestelling voor 5 personen. Eerste ervaring. Zeer lekker gegeten!Eten: 4/5
Altijd heel lekker Thais eten. Ruime keuze en goeie bediening.
Zeer lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening, maar qua hygiëne stel ik mij een klein beetje vragen. In de keuken leek die mij wel ok het is een open keuken, maar de vloer plakte een beetje. Vegetarische menuopties: Top dat ze tofu in hun gerechten verwerken!! Op de meeste plaatsen betekent vegetarisch vleesloos, maar hier hebben ze goed begrepen dat je ook een volwaardige vleesvervanger nodig hebt als vegetariër.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid