facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total Maasmechelen

Total Maasmechelen
"Bij TotalEnergies kan je komen tanken en elektrisch laden maar ook genieten van nog veel meer extra diensten! Elk TotalEnergies station biedt lokale diensten die je helpen onderweg. Een pitstop voor een lekkere koffie of een vers broodje, of toch maar even boodschappen doen voor thuis in de TotalEnergies shop. Verzorg je auto optimaal met al onze kwalitatieve producten , een car-wash beurt en meer. Vergeet ook zeker niet om lid te worden van ons getrouwheidssysteem CLUB en spaar punten bij elke tankbeurt of aankoop in de shop. Maak kans op tal van leuke prijzen en geniet van gratis pechverhelping bij elke tankbeurt van minimum 25 liter."
Adres: Rijksweg 526A, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 3289762404
Stad: Maasmechelen
Route: Rijksweg 526A
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 20:00
Dinsdag: 06:00 - 20:00
Woensdag: 06:00 - 20:00
Donderdag: 06:00 - 20:00
Vrijdag: 06:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Benzineprijs Maasmechelen, LPG Maasmechelen, Benzineprijs Shell Maasmechelen, Goedkoopste diesel Maasmechelen, OZ Tank Maasmechelen, Esso Maasmechelen benzine prijs, Benzineprijs Colruyt Maasmechelen, CNG tanken Maasmechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi MM Limburg Taxi MM Limburg 4 km Ik had een rit naar de luchthaven en terug geboekt. Op de heenweg was hij 10min later...
Recensies
Vandaag, 02.08.2023 is de vermelde prijs van lpg op de website en de werkelijke prijs zeer verschillend. Op de website staat 0,47€/l en de werkelijke prijs is 0,503€/l. De caissière weet niet wat de reden is voor de verkeerde informatie en wil de prijs niet veranderen. Oneerlijke reclame heet misleiding van de consument. Teleurgesteld. Ik hoop dat het wordt gecorrigeerd.
Prima tankstation, vriendelijk personeel. Uitstekende prijs LPG
Ik ga hier altijd tanken. Ligt ideaal aan de oprit van de E314. Er staat ook een brievenbus van de bpost en een pakjesautomaat. In de shop zijn ze altijd even vriendelijk. Je krijgt er vanalles, ook ruitenvloeistof en Ad Blue. Ze hebben ook belegde broodjes maar de groentjes op die broodjes vind ik niet altijd heel vers.
Niet eens de moeite doen om goedendag, hallo te zeggen?! Ik bleef meer dan 2 minuten aan de kassa staan de man aan de kassa bleef maar naar buiten kijken terwijl dat hij wist dat ik daar lang stond. Hij bekeek me ook nog eens van kop tot teen aan. Hij scande alles traag en zei niet eens “fijne dag verder”. Ik snap dat hij misschien slechtgezind was, maar dat moet Je niet naar je klanten uitstralen. Personeelsleden van Total wees aub wat meer vriendelijker.
Beter dan totaal autostrand 411 richting namen niet ordelijk
Voor de Nederlandse lpg rijders: € 0,606 per liter. Een paar dagen geleden weliswaar. Maar toch ! Mijn Volvo gaat langzaam richting de 570000 km.
Nu wat verwacht je van een benzine verkooppunt ze verkopen benzine. En is zo ongeveer 35 ct goedkoper dan in Nederland dus in totaal 18km extra rijden is dat het wel waard.
Iets minder gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg aangezien je moet keren aan het stoplicht. Verder alles ok zoals de meeste Total tankstations.
Vriendelijke en snelle service, altijd verse gebak. 1 ster minder omdat soms handschoenen niet gedragen worden bij het bereiden van belegde broodjes, net voor de klanten. Ik kom zeker terug!
Bah bah.. happy fuel kaart was zeer snel verlopen al na enkele maanden na ontvangst bij verjaardag..echt belachelijk dat een bedrijf als total daarmee geld moet ronsellen...mijn 25 geinvesteerde euros kwamen nochtans zonder verloopdatum behalve bij total dus...zij geven je liever niets terug voor je geld..waw..daar krijg je nog eens waar voor je geld Dikke nul
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid