facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total Jabbeke-Zuid

"Bij TotalEnergies kan je komen tanken en elektrisch laden maar ook genieten van nog veel meer extra diensten! Elk TotalEnergies station biedt lokale diensten die je helpen onderweg. Een pitstop voor een lekkere koffie of een vers broodje, of toch maar even boodschappen doen voor thuis in de TotalEnergies shop. Verzorg je auto optimaal met al onze kwalitatieve producten , een car-wash beurt en meer. Vergeet ook zeker niet om lid te worden van ons getrouwheidssysteem CLUB en spaar punten bij elke tankbeurt of aankoop in de shop. Maak kans op tal van leuke prijzen en geniet van gratis pechverhelping bij elke tankbeurt van minimum 25 liter."
Adres: E40 / A10, 8490 Jabbeke
Telefoonnummer: +3250812531
Stad: Jabbeke
Route: E40 / A10
Postcode: 8490



op zoek naar gerelateerd: Tankstations E40 richting Oostende, Tankstation e40, Total tankstation, E40 Jabbeke
Recensies
De eerste en laatste keer dat ik hier gestopt ben. Toiletten vuil. De deuren openen en sluiten met ellebogen. Iets kleins gegeten. Geen bestek. Na vragen kregen wij een vork. De tafels te vies om iets op te zetten. De mensen achter de counter zagen er ook zo uit, dus wat verwacht je. De volgende dag een forse diarree eraan overgehouden. Mijn advies: hou het 30km op.
80 cent betalen voor een matig schoon toilet is erg duur! Je krijgt een bonnetje waarmee je deze 80cent kan spenderen in de shop maar ook daar is alles 3x duurder dan normaal waardoor je erg veel betaald voor een nodig toiletbezoek op een 'schoon' toilet.
We hebben 2 belegde broodjes genomen doch deze waren hun geld niet waard: plat en zonder veel smaak. Op het moment slecht bereikbaar door werken.
Duur toilet waar de toilet poortjes niet eens werkten dus toen vertelde een medewerker dat ik onder het poortje moest kruipen, én ook nog dure producten.
Ik kom hier omdat de tankvaart van min werk bij Total is. Weinig stations vind ik maar wel een mooie winkel eraan.
Smerige wc en de meneer achter de kassa is zwaar onbeschoft,beter doorrijden naar een ander tankstation dan die smerige boel
Schandalige plek met een manager die eens moet leren met mensen om te gaan. Ik zou een andere stopplaats aanraden waar ze wel wat fatsoen hebben voor de klanten en misschien wel poetsen
Heel druk op parkeerplaats met costa en mac en chaotisch. Tanken ging prima en prijs lag met 1,99 hoger dan tesco met 1,69
Nette rustplaats. Alleen 0,80 euro voor het toilet. Ik vind het belachelijk om daarvoor te moeten betalen. Waarom niet zoals in Frankrijk?
Een rommelige gedoe. Waren druk aan het bouwen buiten waar door je slecht weg kon komen als je getankt had
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid