facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total Heppen

Total Heppen

Info

Vergeten te onbijten of te tanken?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Elke dag verse broodjes en koffiekoeken, met veel liefde bereid.



"Bij TotalEnergies kan je komen tanken en elektrisch laden maar ook genieten van nog veel meer extra diensten! Elk TotalEnergies station biedt lokale diensten die je helpen onderweg. Een pitstop voor een lekkere koffie of een vers broodje, of toch maar even boodschappen doen voor thuis in de TotalEnergies shop. Verzorg je auto optimaal met al onze kwalitatieve producten , een car-wash beurt en meer. Vergeet ook zeker niet om lid te worden van ons getrouwheidssysteem CLUB en spaar punten bij elke tankbeurt of aankoop in de shop. Maak kans op tal van leuke prijzen en geniet van gratis pechverhelping bij elke tankbeurt van minimum 25 liter."
Adres: Leopoldsburgsesteenweg 81, 3971 Leopoldsburg
Telefoonnummer: 011/ 34.14.55
Stad: Leopoldsburg
Route: Leopoldsburgsesteenweg 81
Postcode: 3971


Openingstijden

Maandag: 05:00 - 20:00
Dinsdag: 05:00 - 20:00
Woensdag: 05:00 - 20:00
Donderdag: 05:00 - 20:00
Vrijdag: 05:00 - 20:00
Zaterdag: 07:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Afhaal Heppen, Zomerbar Heppen, Total broodjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Plazza La Plazza 2 km Vriendelijke bediening, zeer lekker verzorgd eten aan een mooie prijs. En hondje welk...
Recensies
Heel lekkere broodjes en pizza's, vriendelijk personeel , gezellig om te zitten en bij mooi weer heel mooie terras
Super vriendelijke bediening, alles vers! Mooi binnen zitten mogelijk in de airco of buiten onder parasol.
Mooie verzorgde winkel, leuk om iets te eten of drinken, vriendelijke bediening
Lekker broodjes vriendelijke bedieninh
TotalEnergies is een ruim opgezet tankstation. En meer!! Autowassen? Geen probleem, inclusief de mogelijkheid om je matten te reinigen. Bandenspanning controleren? Tuurlijk kan dat. En dan de inwendige mens versterken met een ruime keuze aan warme en koude broodjes en snacks die goed verzorgd zijn en in een leuke omgeving genuttigd kunnen worden.
Tof tankstation...goede ligging, ook prima om er iets te drinken of een hapje te eten of iets mee te nemen...met een terrasje voor in the summer...vriendelijke bediening...
wow, wij bestelden enkele antipasta schotels met italiaanse kazen & charcuterie voor 20 personen... wat een feestje! Zelfs in Italie zijn de antipastaschotels vaak niet zo vers & lekker dan hier...Bovendien krijg je ook nog eens info over wat je best besteld voor x-aantal personen...Wij deden er nog enkele italiaanse broden extra bij en idd.dat was nodig : top-kwaliteit en -service, dit verwacht je ECHT niet in een benzinestation, maar believe me, it's true :
Veel te druk voor iets te halen zeker als die mannen van het leger er staan voor broodjes
Altijd vriendelijk en de handcarwash faciliteiten zijn goed.
Hier kan je er geld op zetten dat je met een glimlach wordt ontvangen. Het personeel is enorm beleefd, het eten is er vers en smaakt altijd goed en de shop en de zitplaatsen zijn altijd kraaknet. Zelfs voor toevallige voorbijgangers is dit een aanrader om iets te eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid