facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total experience

Total experience

Info

Bij ons valt er voor elke leeftijd wel iets te beleven ! Binnen en buitenspeeltuin, lasershooting, fun bowl en weldra indoor neon golf!!

Geschiedenis

lasershooting, funbowling, binnen en buiten speeltuin, kinderboerderij en weldra indoor neon golf



"activiteitencentrum voor jong en oud. Beleef hier een leuke dag met een variatie aan activiteiten en afsluiten kan je in ons restaurant esperienza."
Adres: kattenhoflaan, 87, 2960 Sint-Job-In-'T-Goor, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 497454801
Stad: Sint-Job-in-'t-Goor
Route: kattenhoflaan, 87
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Lasershooting Antwerpen, Lasershooting kinderfeestje, Lasershooting Brasschaat, Lasershooting Waasland, Lasershooting Turnhout, Total Experience padel, Lasershooting Geel, Lasershooting Roeselare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pirlanta Palace Pirlanta Palace 246 meter Opgelet, geef geen te grote voorschot. Onze trouwfeest gaat niet door en vroegen een ...
Speelplein Speelkriebels Speelplein Speelkriebels 1 km Voor alle kinderen: een speelmenu à la carte, in de sfeer van de vakantie!
Fotograaf Jonathan De Wit Fotograaf Jonathan De Wit 2 km Fotografie (huwelijk)
Recensies
Een review enkel over de minigolf! Proper en mooi gemaakt met de versieringen, speciaal effect ook wel met de blacklights. Wat tegenvalt is de banen zelf, er zit weinig variatie in enkel de bochten zijn wat anders elke baan, geen niveauverschillen, buizen, loops,… en de randen van de banen zijn namaak bakstenen aan elkaar gemetst wat ervoor zorgt dat het puur geluk is of je goed slaat of niet. Leutig voor een keer maar ik zou het niet meteen nog een keer komen doen.
Wij hebben het kegelen en de minigolf gedaan. Het kegelen was leuk en niet duur. Kegelen is beter geschikt voor kinderen dan gewone bowling omdat de ballen veel kleiner zijn en de baan korter. De minigolf was ook leuk maar weinig uitdagend. De holes lijken allemaal erg op elkaar. Onze dochter heeft ook een verjaardagsfeestje meegedaan met het lasershooten, dat vond ze ook erg leuk.
Pfff churros smaakt naar curryworst... Smaakt de curryworst dan naar churros? Vliegenraket naast je hoofd... 1 keer en nooit meer!
Vriendelijke mensen. Mijn kindjes hebben zich hier een hele middag kunnen amuseren en ook de buikjes legger gevuld.
Leuke namiddag gehad tijdens een teambuilding. We hebben een pakket genomen dat bestond uit bowlen, neon golfen en een drankje en hapje. Vrij democratische prijs, we hebben ook echt een lange tijd bezig geweest met onze spellen. Vriendelijk personeel dat behulpzame was. Al bij al een leuke ervaring!
Toevallig ontdekt, maar hier komen we nu al 3 jaar! Tijd dus voor een review: Fantastische binnenspeeltuin, met alles erop en eraan! Terwijl de kindjes zich heerlijk amuseren op het springkasteel, in de binnenspeeltuin of bowling, kan je als ouder écht genieten van een hapje en drankje. Voor kindjes zijn er pannenkoeken, kindergerechtjes,... Recentelijk heeft men een heuse pizza-oven aangekocht, waarmee je zelf je pizza mag samenstellen. Top voor de kinderen! Wij zijn er vorige keer ‘s avonds naartoe gegaan. Eerst mochten we nog spelen in de binnenspeeltuin, waarna we de heerlijke pizza mochten verorberen. Echt een aanrader!
Leuk om eens te doen op een regendag.
Zeer slechte ervaring ik dacht dat dit een bowling was en ik had gevraagt of we iets anders mochten doen in de plaats de vrouw zij wat heb jij tegen kegelen uiteindelijk kwam de man er tussen en we zijn dan een uur gaan golfen nu na dat uur golfen hebben wij met geluk en veel tegen zin van de vrouw onze hapjes nog gekreegen waar voor wij opvoorand Hadden betaald echter had mijn zoon nog dorst en begaf zich naarbde toog de vrouw wou hem niet bedienen zonder geld ik had voor 2 uur betaald voor bowing en deze zijn noet ingevuld door andere diensten of games een schande zeer on vriendelijke bazin ik kom hier nooit meer terug
Vrouwelijke uitbater zeer boertig en onvriendelijk wij voelden ons met onze groep kinderen totaal niet welkom, de man daarintegen was erg vriendelijk
Top locatie , en super goed restaurant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid