facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total Ekeren St-Michiels

Total Ekeren St-Michiels

Info

Total Ekeren, Happy to welcome you!

Geschiedenis

Een aangename rustpauze in uw traject inlassen?
Dan vindt u natuurlijk ons gamma Excellium brandstoffen voor uw wagen maar eveneens uw krant of magazine, frisse drankjes, koffie, ijsjes, kansspelen en zoveel meer!



"Bij TotalEnergies Ekeren kan je komen tanken en ook genieten van nog veel meer extra diensten! Elk TotalEnergies station biedt lokale diensten die je helpen onderweg. Een pitstop voor een lekkere koffie of een dagelijks vers belegd broodje, of toch maar even boodschappen doen voor thuis in de TotalEnergies shop. Verzorg je auto optimaal met al onze kwalitatieve producten. Vergeet ook zeker niet om lid te worden van ons getrouwheidssysteem CLUB en spaar punten bij elke tankbeurt of aankoop in de shop. Maak kans op tal van leuke prijzen en geniet van gratis pechverhelping bij elke tankbeurt van minimum 25 liter."
Adres: Kapelsesteenweg 79, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 036470592
Stad: Ekeren
Route: Kapelsesteenweg 79
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 05:30 - 20:00
Dinsdag: 05:30 - 20:00
Woensdag: 05:30 - 20:00
Donderdag: 05:30 - 20:00
Vrijdag: 05:30 - 20:00
Zaterdag: 07:30 - 18:00

Recensies
Prima tankstation met groot assortiment aan boodschapjes. Oogt wat rommelig binnen maar wel schoon. Goed aan te rijden. Verzorgd terrein. Vriendelijk geholpen en prijzen zijn goed in verhouding met andere tankstations in de buurt.
Gemakelijk bereikbaar, voldoene plaats om op en af te rijden enkel geen cash betalingen .. Enkel is het heel duur voor te tanken momenteel
Niets langs gaan wanneer de school erover net uit is. Jongeren overspoelen de shop en er worden geen maatregelen genomen om hen in toom te houden. Ik wilde een Homerr pakje versturen, maar dat ging niet die dag.
Niet veel soeps . Alleen voorverpakte broodjes
Beste benzinestation in de wijde omtrek: Altijd netjes, papier en handschoenen ten allen tijde goed aangevuld, schoon water en meteriaal om de autoruiten even te reinigen, bandenspanning regelen gratis voor klanten, ... Altijd super-sympathieke bediening, en met de glimlach. Dikke pluim voor de uitbaters ! Keep it up.
Een fantastisch team,steeds met een glimlach staan ze voor je klaar! Mooie propere zaak,lekker vers gebak en koffie . Doe zo verder,jullie zijn toppers
Super vriendelijke bediening! En heel ordelijke shop. Zeer aangenaam om binnen te wandelen na het tanken.
Zeer nette en verzorgde shop met super vriendelijke medewerkers. Aangenaam om even te onthaasten. Goede service en aanbod .
Ik kom in heel Vlaanderen voor mijn werk. Deze Total in Ekeren springt eruit wat betreft netheid en vriendelijkheid. Hier mogen veel tankstations een voorbeeld aan nemen.
Ik kom hier al jaren zeker bijna elke week. Bijna enigste plaats in Antwerpen waar het personeel zo supervriendelijk is en altijd goedgezind. Zelfs voor iets kleins kom ik liever hier naartoe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid