facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total-e

Total-e

Info

Total-e is een all-in-one leverancier van materialen en diensten voor events, beurzen, interieur, printing en signalisatie.

Geschiedenis

Total-e is een all-in-one leverancier van materialen en diensten voor elk mogelijk event. Ons aanbod wordt onderverdeeld in enkele business units:

EVENTS
Dankzij een uitgebreid aanbod aan licht, geluid, decoratie, meubilair, personeel, ... kunnen wij volledige ondersteuning bieden aan event professionals.

EXPO
Beter bekend als Red Donkey.
Red Donkey legt zich volledig toe op het bedenken, ontwerpen en bouwen van standen en decors voor events en expo. Ook interieur op maat, winkelinrichtingen en productontwikkeling behoren tot deze designafdeling.

SIGNAGE
Het ontwerpen, produceren en monteren van in- en outdoor branding via digitale prints, bewegwijzering, raam- en voertuigbelettering, lichtreclame en retailconcepten.


Adres: Schoeboekstraat 38, 3583 Paal (België)
Telefoonnummer: +32 (0)11 22 16 48
Stad: Paal
Route: Schoeboekstraat 38
Postcode: 3583


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Total e jobs, Festarent, Total tankstation
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Easing domotica Easing domotica 184 meter Geen ondersteuning of service na de installatie als dingen niet werken. Vermijd dit b...
T Schoenlappertje T Schoenlappertje 2 km Voor herstelling van schoenen en handtassen en andere lederwaren het adres van de str...
Jolts Jolts 2 km (to) JOLT : “to shock someone in order to change their behavior or way of thinking” -...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid