facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total Beringen

Total Beringen

Info

Total Beringen



"Bij TotalEnergies kan je komen tanken en elektrisch laden maar ook genieten van nog veel meer extra diensten! Elk TotalEnergies station biedt lokale diensten die je helpen onderweg. Een pitstop voor een lekkere koffie of een vers broodje, of toch maar even boodschappen doen voor thuis in de TotalEnergies shop. Verzorg je auto optimaal met al onze kwalitatieve producten , een car-wash beurt en meer. Vergeet ook zeker niet om lid te worden van ons getrouwheidssysteem CLUB en spaar punten bij elke tankbeurt of aankoop in de shop. Maak kans op tal van leuke prijzen en geniet van gratis pechverhelping bij elke tankbeurt van minimum 25 liter."
Adres: Paalsesteenweg 45, 3580 Beringen
Telefoonnummer: 011428166
Stad: Beringen
Route: Paalsesteenweg 45
Postcode: 3580


Openingstijden

Maandag: 05:00 - 20:00
Dinsdag: 05:00 - 20:00
Woensdag: 05:00 - 20:00
Donderdag: 05:00 - 20:00
Vrijdag: 05:00 - 20:00
Zaterdag: 06:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esso PMB Koersel Esso PMB Koersel 4 km De eigenaar heeft er niet veel zin in....
Recensies
Wasautomaat lag weer uit, tijd voor vernieuwing
Netjes, vriendelijke service met een glimlach bediend !
Zeer tevreden, vriendelijk en behulpzaam personeel
#kom geregeld langs dit tankstation ideaal gelegen langs hoofdweg en de mogelijkheid kleine benodigdheden te kopen wat het interessante maakt
Soms wel lastig met het drukke verkeer om weg te rijden.
Met zicht op de nieuwe brug. Spijtig genoeg is het LPG tankpistool na maanden nog steeds niet hersteld. Moet constant ingedrukt houden en met de andere hand de groene knop op de zuil indrukken. Is wel heel lastig.
Goed tankstation lekker warme snacks en echt warm vriendelijke bediening
Vriendelijke mensen. Er is ook een ruim aanbod aan drank en spijs. Elke morgen worden de broodjes, croissants, en dergelijk vers gebakken. Voldoende plaats om u auto te parkeren.
Ik was op vrijd.namiddag in de Total-shop Beringen om mijn auto te laten wassen. Ik werd er supervriendelijk en heel efficient geholpen door een jongeheer en jongedame.Super !
Goed maar brandstof te duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid