facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TotaalBeeld

TotaalBeeld

Info

TotaalBeeld zorgt voor eigentijdse huwelijksfoto's en levert social media beelden aan bedrijven. Je huurt bij TotaalBeeld ook de leukste Photo Booth voor je evenement.



"TotaalBeeld maakt eigentijdse en betaalbare huwelijksfoto’s - een blijvende herinnering aan jullie huwelijksdag. Met spontane beelden grijp ik de fijne momenten van de dag. Tegenlicht, diepte, onscherpe elementen, reportagestijl en een unieke afwerking; dat zijn een paar kenmerken die de stijl van TotaalBeeld bepalen.Je huurt bij TotaalBeeld ook een unieke PictureBooth. Onze 3 photobooths zijn perfect voor huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten, Sweet 16’s, bedrijfsfeesten, opendeurdagen,… Ze zijn voorzien van hoogstaande apparatuur: een touchscreen voor optimaal gebruiksgemak, professionele studioverlichting en een fotoprinter die binnen enkele seconden een afdruk maakt."
Adres:
Telefoonnummer: +32495573962
Stad: Beerse



op zoek naar gerelateerd: Picturebooth
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marcel Peperkamp Photography Marcel Peperkamp Photography 795 meter Unieke Portret fotografie | Fine Art | Familie | Kids te Beerse
Foto Boutique Foto Boutique 1 km Heel vriendelijke dame. Mooie winkel en leuke gadgets. Ik was hier nog nooit geweest....
Recensies
Jurgen van totaalbeeld heeft onze foto’s gemaakt op onze trouwdag. Voor onze grote dag kwam hij twee keer bij ons thuis langs om kennis te maken en om alles rustig te bespreken. Op onze trouwdag was hij zeer aangenaam in omgang. Jurgen is een hele vriendelijke, sociale man die weet wat hij doet. Hij gaat op zoek naar leuke en originele invalshoeken voor zijn foto’s. Onze fotoshoot was ook erg leuk en we voelden ons meteen op ons gemak. Na de trouw hebben wij onze foto’s erg snel ontvangen. Wat een prachtige resultaten! Wij genieten nog na bij deze mooie foto’s. Een echte aanrader!
We hebben een Photobooth gehuurd bij Totaalbeeld. Deze werd netjes op tijd geleverd/opgehaald, de foto's die gemaakt werden waren van uitstekende kwaliteit, de voorgemaakte ontwerpen waren zeer mooi. Kortom, niets dan positieve ervaringen hiermee! Alle foto's werden trouwens ook zeer snel digitaal ter beschikking gesteld achteraf, super service!
Bij TotaalBeeld ben je aan het juiste adres om je onvergetelijke momenten vast te leggen. Je krijg een fotoreportage waar je uren naar kan kijken. Prachtige foto's, super dienstverlening, super mens. En dan hebben we nog niet gesproken over de photobooths... Schitterend! TotaalBeeld met een TotaalService
Een hele aangename en vriendelijke fotograaf! Heb hem leren kennen op een trouwfeest en later ook een familiefotoshoot gedaan. Mooie en levendige foto's op een natuurlijke manier genomen! Een aanrader ! Bedankt Jurgen!
Jurgen was de perfecte fotograaf voor ons huwelijk! Vanaf het eerste gesprek kwam hij over als de ideale combinatie van spontaan en georganiseerd, en dat bleek absoluut de juiste indruk. We spraken een eerste keer af via Zoom, en een maand voor ons huwelijk kwam hij helemaal naar Gent om de details te bespreken. Op ons huwelijk zelf was hij enorm aangenaam en vlot - in verschillende talen, wat zeer nuttig was op ons huwelijk met veel Franse gasten - en leek hij echt overal te zijn, zonder ooit in de weg te zijn. De dag zelf kwamen zelfs verschillende gasten en familie ons zeggen wat een fijne man ze hem vonden en hoe onder de indruk ze waren van hoe hij echt overal tegelijk leek te zijn. De foto's zelf zijn prachtig, en Jurgen heeft zowel de belangrijke momenten tussen ons beiden en met familie en dichte vrienden vastgelegd, als een indrukwekkend scala aan leuke momenten tussen gasten onderling, wat niet evident is op een huwelijk met 120 genodigden. Hij kan zijn stijl ook zeer goed aanpassen aan de gelegenheid, en heeft de sfeer van ons huwelijk perfect gecapteerd. Daarenboven zijn zijn prijzen meer dan redelijk, vooral voor het werk dat hij levert. Een enorme aanrader dus!
We hadden geen betere fotograaf kunnen hebben op de dag van ons leven, namelijk onze trouw. Voordien heeft Jurgen de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en het verloop van de dag samen te bekijken. Op de dag zelf was hij tijdig op de afgesproken locatie en alles verliep spontaan en zoals gepland. Een fijne, joviale man die aanwezig is op de juiste moment zonder dat je het opmerkt. Op het feest werden we ook regelmatig aangesproken over de toffe fotograaf en nadien ook. Nadien prachtige foto's ontvangen en alles is mooi in beeld gebracht. Ook de photobooth was tip top in orde en een groot succes!
Wat een prachtig werk en foto’s! We kunnen niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn dat we Jurgen kozen als fotograaf voor ons huwelijk. Professioneel, kwaliteitsvol, maar ook zo'n fijn en warm contact. Hij maakte van onze perfecte dag, het perfecte ‘plaatje’!
Superservice door Jurgen van Totaalbeeld. Wij kozen voor de steigerhouten Photo Booth voor ons trouwfeest. Dit is schitterend geplaatst en opgehaald zonder enige zorgen voor ons. Zaterdag was ons trouwfeest en dinsdag hadden we alle foto's al digitaal. Onze gasten en wijzelf hebben hier enorm veel plezier van gehad. We raden hen enorm hard aan en we zouden het opnieuw terug doen!
Jurgen is een fijn, vriendelijk en correct persoon. Photobooth werd op tijd geplaatst met de nodige uitleg. De service achteraf was ook top! Een aanrader!
Jurgen is een heel aangename persoon. Wij voelden ons meteen op ons gemak bij hem. De foto’s zijn dan ook heel spontaan, precies wat we wilden. Wij raden Totaalbeeld 100% aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid