facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toscanzahoeve

Toscanzahoeve

Info

1 ste Holistich dierengedragscentrum in Benelux
Dierenspiegel: Ken je dier - Ken jezelf! Training & opvoeding voor dieren Coaching & opleiding voor mensen

Geschiedenis

1 ste Holistich dierengedragscentrum in Benelux
Dierenspiegel: Ken je dier - Ken jezelf! Training & opvoeding voor dieren Coaching & opleiding voor mensen



"Toscanzahoeve is het centrum voor mens en dier.Opleiding, coaching en persoonlijke ontwikkeling voor mensen dmv dierenspiegel.Training, testen, opvoeding en verzorging voor katten en honden.Loopbaancoaching, dierenspiegel en teambuilding voor bedrijven."
Adres: Milisstichel 3, 3201 Aarschot
Telefoonnummer: 0475347112
Stad: Aarschot
Route: Milisstichel 3
Postcode: 3201



op zoek naar gerelateerd: Toscanzahoeve trimmen, Toscanzahoeve bioresonantie, Therapiedier, Therapiedier vzw, Hondenschool Hulshout, BAT training België, Honden school, Gedragstherapie honden prijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Woof Nanny The Woof Nanny 3 km The Woof Nanny gaat met trouwe viervoeter(s) privé wandelen én komt aan huis om op ve...
Chatterie Dust Of Coon Chatterie Dust Of Coon 17 km Chatterie de Maine Coon
Recensies
Enkele maanden geleden moesten wij onverwacht op zoek naar andere opvang voor onze Oud Duitse Herder tijdens de dag van ons huwelijk. Onze hond is voor mijn man en mezelf ons dierbaarste "bezit". We wilden haar er dus absoluut bij hebben tijdens onze fotoshoot, maar wilden er ook zeker van zijn dat ze hierna in de beste handen terecht kwam. We mailden naar Toscanzahoeve en ondanks dat zij de dag na ons huwelijk zelf een opendeurdag hadden gepland, kon Saga hier zonder probleem terecht. We mochten zelf aangeven wanneer we haar wilden brengen, zodat dit perfect in onze dag zou passen. Toen mijn vader haar de dag van ons huwelijk bracht, werd hij super vriendelijk begroet en onze hond als een koningin ontvangen. Tijdens onze mooiste dag kregen we foto's en filmpjes van haar, zodat we zorgenloos konden genieten van ons feest. Dankjewel voor de goede zorgen voor onze enthousiaste Saga. Wij weten waar naartoe als we nog een keertje opvang nodig hebben!
Hondenschool is in veel te grote groepen, reactieve honden zitten tussen de andere honden. Er is niet veel tijd om in te oefenen Tijdens het maandelijkse spelmoment worden er hele agressieve honden toegelaten door de eigenares zodat er gevoelige en brave honden weg moeten. Blijkbaar zijn er alleen bepaalde rassen goed genoeg volgens de eigenares. Tijdens de lessen worden bepaalde rassen gewoon uitgelachen.
Wij kunnen enkel met veel lof over de toscanzahoeve schrijven Wij hebben paar keer naar het mini hondecafe geweest met Boris de An staffie en dit is reuze plezant voor hond en baasje! Je wordt hier heel goed in begeleid want er zijn steeds minstens 2 lesgevers bij Wat wij vaak doen is het vrije zwemmen met Boris, dit is een uur geweldige pret en zo leuk om te doen! Dit kan je met of zonder begeleiding doen, zekers de moeite waard om te bezoeken de toscanzahoeve voor goede raad en heel veel plezier
Net gestart met gedragscontrole , en heb het gevoel van de juiste mensen onderricht te krijgen. Alvast bedankt en een post van Toska.
In 2021 kwam ik voor het eerst in de Toscanzahoeve om mijn hond te leren zwemmen. Daar besefte ik dat ik nog heel wat bij te leren had over honden. Met de droom om samen met Cleo anderen te kunnen helpen, koos ik voor de opleiding therapiedierbegeleider. Ondertussen maakte ik mijn droom waar en is Cleo gecertificeerd therapiedier. We gaan ook naar de hondenschool in Toscanzahoeve. Het verschil met onze vorige, traditionele hondenschool, is enorm. Het welzijn van de honden staat altijd voorop. De groepen zijn ook minder groot, waardoor er aandacht is voor élk duo. Hierdoor ervaart Cleo op het plein veel minder stress en haalt ze ook niet meer uit naar andere honden. Cleo bloeit er helemaal open en geniet vooral erg van de hondenfitness. Door Inge en de rest van het team, leerde ik Cleo, maar ook mezelf nog beter begrijpen. Ik ben enorm dankbaar voor alles wat we er samen al bereikt hebben en kijk uit naar een toekomst met nog meer tijd voor mijn passie!
Ik heb de loopbaancoaching doorlopen bij Toscanzahoeve en kijk alvast uit om er een opleiding te starten! Altijd supervriendelijk en professioneel. Keep up the good work!
Wat mij overtuigd heeft om bij Toscanzahoeve de revalidatie van onze viervoeter te starten dat is: een persoonlijke aanpak, een professionele begeleiding, groot aanbod alles op één plaats en zeer vriendelijke mensen.
Enorm sociale mensen, met veel ervaring en een hart voor mens en dier. Kom je voor je dier of voor de lessen, maakt niet uit, ze staan voor je klaar met antwoord of daad. Zeker een aanrader, ongeacht of je voor les of hulp komt!
Ben hier geweest om mijn hond te laten trimmen. Zeer tevreden over de ontvangst en het geleverde werk.
Goed geholpen tijdens de revalidatie van onze Chihuahua Dixie die een ruginfarct had opgelopen en dus tijderlijk aan de achterpoten verlamd is geweest. Deskundige hydrotherapie hielp echt. En ook genoten van een paar korte gratis webinars.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid