facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Torrekens Wonen

Torrekens Wonen
Adres: Advocaat de Backerstraat 61, 9450 Haaltert, België
Telefoonnummer: 054 33 70 90
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Haaltert
Route: Advocaat de Backerstraat
Huisnummer: 61
Postcode: 9450


Openingstijden

maandag: 13:30–18:00
dinsdag: 10:00–12:30, 13:00–18:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 10:00–12:30, 13:00–18:00
vrijdag: 10:00–12:30, 13:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: 14:00–18:00

Recensies
In het verleden al meubels gekocht en recent een dure matras van Tempur gekocht van goede kwaliteit. Blijkt nu na een tijdje op te slapen een goede keuze. Goede punten hiervoor. Service in de winkel is oké hoewel het advies heel minimaal was. We opgelet voor de leveringsvoorwaarden die ik niet kende. Matras werd tot in de kamer gebracht, maar ze wilden de oude matras niet van het bed nemen op de nieuwe erop te leggen, laat staan de oude meenemen, waardoor ik die nog moet zien kwijt te geraken.
Stoelen gekocht van Hay. Kwamen vlekken op zonder reden. Torrekens gaf aan dat dit van gebruik was,wat niet zo is. Deed geen moeite om op te komen voor hun klant bij de leverancier.
Natuzzi salon gekocht, maar na 3 jaar problemen met het leder.nZowel Torrekens als Natuzzi geven geen gevolg aan dit probleem, waar de oorzaak voor ons zoek is. Vorige Natuzzi nooit problemen mee gehad, deze is echter ondermaats. Beide gebuisd in dienst na verkoop. garantie is verlopen en herstellen is mogelijk op eigen kost Géén Natuzzi en géén Torrekens meer in de toekomst. Jammer maar helaas...
Bij verkoop van zetel was niets teveel, goede uitleg gekregen en gezocht naar de best mogelijke opstelling. Maar bij de levering ontbrak er een hoofdsteun. Een fout kan altijd gebeuren en begrip daarvoor. Maar hoe onbeschoft wij behandeld werden bij de levering als wij zeiden dat we die dan gingen betalen als het ging geleverd worden. Ze deden of het onze fout was alhoewel het duidelijk op de bon staat! Het is nu bijna 2 maanden verder en nog steeds geen hoofdsteun. Telefonisch contact gehad en terug heel onvriendelijk.
Veel te duur bijna failliet let op wat je nog koopt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid