facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Torrekens Exclusief

Adres: Iddergemsesteenweg 71 C , Haaltert 9450, BE
Telefoonnummer: 054 25 03 55
Stad: Haaltert
Route: Iddergemsesteenweg 71 C
Postcode: 9450



op zoek naar gerelateerd: Meubelen Torrekens openingsuren, Torrekens Slapen, Meubelen Torrekens stoelen, Ninove meubelen outlet, Meubelen Torrekens Wonen, Meubelen Haaltert, Meubelen Lucas, Torrekens Outdoor
Recensies
Fijne winkels met een breed assortiment en behulpzame wel geïnformeerde verkopers...Ik zocht naar net wat anders en kreeg dat ook. Top!
Leuke winkel voor meubels en accessoires van het betere merk. We hebben er een aantal producten gekocht, een waren tevreden met prijs en service. We hadden ook zeer specifieke vragen over een kast. Daarvoor werd de producent gebeld, een daarna ook wij.
Ik wacht al méér dan 1 jaar op telefoon van Torrekens wegens het scheuren van het kunstleder van mijn witte stoelen, ze gingen zien wat de firma zou doen. Geen service!!! Schandalig!
Aangename verrassing. Kwalitatieve, trendy meubels. Vriendelijke service! Leuke staanlamp van Hay met 3 lichtsterktes, originele kussens van Hay... Aantal merken kunnen op maat produceren.
Mooie en kwalitatieve dingen gezien. We weten wat we willen. Nog wat sparen.
Wat een mooie collectie! Heel aangename winkel.
Mooie zaak aangenaam om te winkelen vriendelijk personeel .
Zeer mooie meubels in de hogere prijsklasse.
Heel mooie design meubelwinkel maar niet goedkoop
Prachtige exclusieve en design meubelen. Zeer vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid