facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Torfs

Adres: Vilvoordsesteenweg 170 , Meise 1860, BE
Telefoonnummer: 02 270 09 59
Stad: Meise
Route: Vilvoordsesteenweg 170
Postcode: 1860



op zoek naar gerelateerd: damesschoenen torfs, torfs oostende, torfs openingsuren, torfs antwerpen, torfs lochristi, torfs turnhout, torfs izegem, torfs hasselt
Recensies
Ik betaalde €140 voor schoenen van het merk Timberland. Oorspronkelijk een paar schoenen maat 42 besteld, maar deze bleken uiteindelijk te groot. 41 was te klein. Ik kom terug thuis en merk op de website dat 41.5 ook bestond, dit was niet beschikbaar in de winkel. Ik kom terug en vraag om deze te bestellen. Tot hier toe geen probleem, heel vriendelijk geholpen. Een paar dagen later, kom ik mijn schoenen ophalen. Ik open de doos en merk dat de schoenen nogal beschadigd waren met krassen, ik kijk naar de zool en zie dat deze vuil zijn.. ik vraag aan de kassa of dit nieuwe schoenen zijn, en de verkoopster meld mij dat deze gebruikt was in een ander agentschap. Deze zijn vuil van op tapijt te stappen, ik toon de verkoopster dan dat er onderaan de schoenen steentjes zitten en ze verteld me dan onmiddellijk "Ok we gaan nieuwe bestellen" alsof het mijn fout was. Ok, heb geduld, opnieuw 5 à 7 dagen wachttijd. Ik kom opnieuw naar de winkel, 3de keer goede keer, hoop ik.. een verkoopster helpt een andere klant voor mij en vraagt of zij de doos mag opendoen om samen te kijken of alles in orde is. Bij mij was dit niet het geval, alsof ze wist dat ik moeilijk ging doen. Ik open de doos van mijzelf en zie dat de schoenen al in betere staat waren, maar toch echt niet TOP voor schoenen twv €140.. heb ze dan toch meegenomen, had geen zin om nog een 4de keer te komen en te wachten op mijn verjaardagscadeau van de maand oktober.. kijk maar naar de foto's hoe beschadigd mijn schoenen zijn. Zal volgende keer bij Timberland zelf bestellen, de schoenen waren nog goedkoper ook -20% in Toison d'Or te Brussel + VOLLEDIG NIEUW en INGEPAKT.
Mooie winkel, mooi assortiment, héél vriendelijk personeel daar winkel je met plezier
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel en een grote keuze in zowel kindermaten als volwassen schoenmaten. Voor elk wat wils. Ook regelmatig kortingacties.
Heel erg tevreden. In elke torfswinkel krijg je een vriendelijk onthaal. Veel keuze. Erg klantvriendelijk als er iets niet in orde is. Telefonische klantendienst is super - bellen je binnen het uur terug zodat je niet moet blijven wachten aan de lijn. Bieden je altijd een oplossing aan. Andere winkels kunnen hiervan nog veel leren!
Een fijne winkel waar ik graag ga met steeds een vriendelijk onthaal.
Gevonden wat ik zocht na bestelling over bekende wereldwijde merk.Jammer dat deze niet in de winkel was en zoveel anderen dan weer wel. Had een zeer ombeleefde verkoopster dat mij verschillende info gaf en mij als leugenaar beklad had.Mij dwingen om openbaar in de winkel mijn privégegevens op een grote scherm in te toetsen alsook mijn codenummer wat ik opeens weigerde en zeker dat er een koppel passeerde met 3 kinderen en ook de verkoopster bleef staan. Opeens kon het wel zonder codenummer maar de rest niet. Het was haar te veel dat ik een nauwkeurige keuze aan het maken was en zij zelf dan een deel deed. Hierop ging ik niet akkoord en wijzde haar er op dat ik de klant was alsook het bedrag van de schoeisel niet elke dag word uitgegeven. Het ging om sportschoenen dat in 5 verschillende variaties bestaat en er ook waren.Tot 3x moest ze herbeginnen en het werd irriterend haar dominante gedrag. Eenmaal aan de kassa zei ze luidop om te betalen vooraleer de bestelling bevestigd kon worden. Ik zei haar dat ze dat wel eerder aan het scherm mocht gezegd hebben waarna zij haar verdedigde met als antwoord dat ze dat gezegd had waarna ik weer antwoordde van niet. Tot 5 x sprak ze tegen met haar vijandelijke gedrag en agressieve stem. Ik wou echter weg gaan uit de winkel maar door een vriendelijke zeer mooie lach van een vrouw die de kassa naderde om verdere hulp aan mijn aankoop en of bestelling te voldaan veranderde ik van gedachten. Ik wou deze melden maar was nog in lichte shock. Ook antwoordde die onvriendelijke verkoopster bij mijn vraag aan het scherm wat met mensen zonder internet of mailadres waar ze als antwoord gaf dat die dan naar een niet digitale winkel moeten gaan. Wat een absurde antwoord dacht ik!!! Die vrouw aan de kassa was zelfs lief en beloofde mij per mail mij op de hoogte te brengen over mijn binnengekomen bestelling. Na een paar dagen bij mijn ophaling van mijn goederen deed ik dan toch mijn verhaal aan een ander kassierster dat zeer behulpzaam was in uitleg geven daar zij mij vertelde dat achteraan in de winkel de klanten ongestoord hun gegevens konden intoetsen en dat het geen winkel was waar men alleen digitaal kunt kan kopen maar op allerlei manieren. Ze stelde mij op mijn gemak en was super vriendelijk en zelfs lief. Ze vond het een pluspunt dat ik mijn verhaal had gedaan daar er nog klachten waren van die onaangename asociale verkoopster. ik kom zeker terug en zal mij richten tot vriendelijke en of tenminste beleefde en behulpzame verkoopsters.
In koppelverkoop twee paar veterlaarsjes gekocht. Van het duurste paar was na één dag dragen, de zool volledig losgekomen. Aan de telefoon zei de verkoopster dat ik ermee kon langskomen en ik een aankoopbon zou krijgen. In de winkel aangekomen, zei de gerante dat het eigenlijk zo niet werkt en dat de verkoopster dit niet had mogen zeggen. De laarsjes zouden 'geplakt' worden. Een paar echt lederen laarsjes "plakken", nee sorry, daar was ik niet voor te vinden. Na wat over en weer gepraat heeft ze mij toch een aankoopbon gegeven. Eerlijk gezegd, ben ik nog nooit zo aangesproken geweest bij Torfs. Intussen heb ik online een ander paar besteld en ben ik tevreden.
Voor schoenen kan je hier terecht. Er worden wel veel verkleinwoordjes per verkoopje geplaceert. Daardoor voel ik me vaakjes een 40 jarig jongentje.
De ideale plek om schoenen te kopen. Ook als je totaal geen schoenen nodig hebt zullen de vriendelijke medewerkers hun best doen om je te helpen.
Vriendelijk hulpvaardig en zeer professioneel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid