facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toptechnics

Info

Specialist in oplossingen voor lage temperatuur-verwarming. Plafond, wand en vloeractivering voor de installateur.
Van advies tot montage.

Geschiedenis

Toptechnics wil oplossingen voor lage temperatuur verwarming aanbieden aan de vakman.
Wij geven een toegevoegde waarde geven aan de installateur. Wij bieden een meerwaarde doordat wij ervaring hebben met de nieuwste technieken en rekening houden met de huidige EPB-norm.

Toptechnics heeft een eigen calculatie en tekendienst waardoor we zeer snel out-of-the-box en op maat kunnen werken.
Ervaring in plafond verwarming en koeling is onze troef. Zowel in renovatie als nieuwbouw passen we deze techniek toe en hebben we de noodzakelijke ervaring.Toptechnics is een invoerder van lage temperatuur systemen en handelt rechtstreeks met de vakman. De producten komen van Europese fabrieken en worden afgestemd aan de Belgische standaards.

Onze montageploegen staan garant om te werken volgens de regels, volgens de door ons getekende plannen en naar wens van de architect, de installateur en de bouwheer.

Adres: Bosstraat 50, 3560 Lummen
Telefoonnummer: +32(0)13 29 72 13
Stad: Lummen
Route: Bosstraat 50
Postcode: 3560


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Zeer bekwame en betrouwbare firma. De naservice is uitmuntend. Wim blijft naar perfectie streven en staat altijd paraat voor zijn klanten. Alles is hier zeer netjes en met oog voor detail opgebouwd en afgeleverd!
Perfecte, snelle service gepaard met zeer duidelijke communicatie! Door hen blijft het werm bij NC-Therm! Bedankt voor de prachtige samenwerking!
Super service, altijd zeer snelle reactie en altijd correct! Correcte prijzen. Duidelijke verlegplannen in a3 formaat. Snelle en gratis levering op de werf.
Top professioneel bedrijf om mee samen te werken altijd volgens de wensen van onze klanten tot in de details afgewerkt.
Altijd fijn samen werken met Wim en zijn team. Correct qua afspraken, planning en facturatie. Steeds worden er mooie installaties afgeleverd. Zeker en vast aan te bevelen.
Top firma met zeer snel feedback en strakke uitvoering volgens de wensen van installateur en eindklant. Knuts Jan bvba
De werking bij Wim en zijn zeer bekwaam en vriendelijk team is echt een aanrader. Wij als zelfstandige hebben al zeer weinig tijd en kunnen dan zeer goede leverancier zeker gebruiken. Doe zo voort TOP Team Mr Buis
Firma waarmee je uitstekend kan werken. Puik werk en uitstekende communicatie.
Zeer tevreden partner en eindklant van Top Technics, afspraken worden correct opgevolgd en de afwerking is van hoog niveau.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid