facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topsportadvies

Topsportadvies

Info

Topsportadvies in Lokeren onderzoekt, behandelt en coacht particulieren en sporters naar een gezonder leven en betere sportprestaties met minder blessures.

Geschiedenis

Topsportadvies geeft niet alleen weer wat de naam betekent. Onze doelstelling is professionele, semi-sporters, jeugdige atleten en andere personen die iets willen bereiken, ambitieus en gemotiveerd zijn, begeleiden en behandelen. Vanuit onze inzet passie en discipline voor ons vak willen we jullie zo goed mogelijk behandelen en de tijd nemen om te luisteren, te zoeken in uw verhaal.

We willen personen die top willen zijn in hun levensstijl, jeugdig gemotiveerd zijn en willen verder bouwen aan hun lichaam en carrière begeleiden. We willen atleten/personen met het nodige respect voor hun lichaam en die het maximale uit hun sport en lichaam willen halen! Om hun doel/ambitie optimaal te doen slagen. Welke zijn hun klachten met de gerelateerde oorzaak eraan gekoppeld.

Elk letsel heeft een oorzaak, wij zoeken ernaar van kop tot teen en omgekeerd.

Wacht niet tot het te laat is, laat je lichaam tijdig checken. Hoe meer zwakke schakels er kunnen uitgehaald worden, hoe beter. Sporters moeten 100% functioneren en niet 95%. Er mogen geen klachten optreden, elke klacht heeft een betekenis en oorzaak, misschien het gevolg voor een andere klacht. What is the real cause? Je toekomst op lange termijn is belangrijk, niet op korte termijn. Blessures oplappen en symptomatisch behandelen is niet de juist wijze.

Belangrijk is, hoe kijk je naar je lichaam? Welke bril zet je op? Of kijk je eens verder dan je neus lang is.

Alles wat je meegemaakt hebt in je levensloopbaan speelt een rol naar een eventuele blessure en dit vanaf de geboorte. Voetballers kunnen vb hun hamstrings of een andere spier gescheurd hebben. Misschien spelen daar onderliggend trauma’s een rol zoals een botsing met een medespeler, een elleboogstoot, ziek zijn geweest, stress factoren, emotionele trauma’s. Deze voorvallen kunnen allemaal gevolgen hebben voor een ontregelde structurele en immuniologische balans van het lichaam. Wees preventief en laat ook je structurele posttraumatische klachten behandelen. Every injury is important.

Ook na elke operatie of letsel wees er snel bij, een korte check-up of screening kan wonderen doen op lange termijn. Elk letsel heeft een oorzaak en een oplossing! Atleten, sporters, patiënten die geen uitweg vinden in hun blessures kunnen bij ons terecht. We zoeken samen naar de oorzaak!

Topsportadvies begeleidt de jonge dynamische gemotiveerde (top)sporter die de oorzaak van hun klacht wil weten, ZODAT zij/hij op een verantwoorde en duurzame manier, hun sportprestaties ziet maximaliseren. Topsportadvies doet dit door de sporter meer inzicht te geven, in hoe zijn sportprestaties in relatie staan met hun intern functioneren. Topsportadvies geeft jouw fun en begeleidt/brengt jouw sportieve toekomst naar een niveau hoger.



"Osteopaat & Causopractor Lokeren. Specialisatie in sportosteopathie. lichaamsscreening, bewegingsadvies en/of blessurepreventie? Daarvoor zit je goed bij Topsportadvies in Lokeren. Thorbjörn De Brul bekijkt je fysieke uitdagingen en potentieel vanuit een ostheopatisch en causopractisch perspectief. Zo pak je niet de oppervlakkige symptomen, maar de dieperliggende oorzaken aan voor maximaal resultaat op langetermijn. Osteopaat Lokeren, Kinesioloog, Causopractor. Op zaak naar de oorzaak van blessures."
Adres: Torenstraat 34, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: +32473274560
Stad: Lokeren
Route: Torenstraat 34
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Osteopaat Lokeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zaalvoetbal Lokeren Zaalvoetbal Lokeren 188 meter Uitslagen en nieuws i.v.m. zaalvoetbal Lokeren
Sporthal Lokeren Sporthal Lokeren 209 meter
Dynamic Sportmedisch Centrum Dynamic Sportmedisch Centrum 381 meter dynamic Sportmedisch Centrum - Kinesitherapie, sportrevalidatie, stabilisatietraining...
Sundayrose loopt marathon . Sundayrose loopt marathon . 407 meter Zeer vernieuwende ervaring. Stoffen voelen zalig aan. En enorm genoten van stijladvie...
Dienst voor Logopedie Dienst voor Logopedie 1 km Onze dochter werd de afgelopen jaren al heel goed geholpen door deze praktijk. Er wor...
Osteopaat Lokeren Osteopaat Lokeren 2 km Groepspraktijk voor osteopathie www.osteopaatlokeren.be @osteolokeren De Meyer Domini...
Freshess Freshess 2 km Sinds enkele weken begonnen bij Patsy. Zeer leuke, professionele en duidelijke begele...
Ergotherapie, dé sleutel tot zelfstandig zijn. Ergopraktijk Inge De Munck Ergotherapie, dé sleutel tot zelfstandig zij... 2 km Geriatrische problematiek, dementie, schrijfproblemen, achterstand van de fijn-motori...
Physix Care Physix Care 2 km Kinesitherapie - manuele therapie - dry needling - pre/postnatale kinesitherapie
SportQube SportQube 4 km Als gediplomeerd personal trainer, sportpsychologisch adviseur en sportvoedingsadvise...
Groepspraktijk Claessens Groepspraktijk Claessens 5 km Super moderne, gloednieuwe praktijk met een super vriendelijke podoloog. Ook super du...
Sport-Manueel-Acupunctuur Centrum Sport-Manueel-Acupunctuur Centrum 5 km Kinesitherapie, manuele therapie, dry needling en acupunctuur zijn onze disciplines. ...
Recensies
Al jaar en dag klant! Snelle en top service.
Thorbjörn neemt tijd voor zijn patiënt. Naast een osteopatische behandeling is zijn aanpak holistisch en persoonlijk, wat ik bijzonder waardeer. Elk bezoek levert je nieuwe inzichten op over jezelf die je direct kan toepassen. Hij behandelt en helpt je zonder te oordelen. Hij stimuleert en motiveert je om zelf oplossingen te zoeken en hierbij ook mild en zacht te zijn voor jezelf. De aromatherapie op het einde van elke sessie vind ik zalig en is een leuke extra. Aan te raden!
Na jaren sukkelen van dokter naar dokter tot in het UZ kwam er geen einde aan de maag- en darmproblemen van onze zoon. Nu na 6 maand bij Thorbjörn in behandeling te zijn, kan hij terug veel meer eten, en zijn de klachten zo goed als verdwenen. Bedankt Thorbjörn!!
Een nieuwe uitermate! tevreden vaste klant bij! :. Thorbjörn neemt zijn tijd en gaat veel verder dan een ander. Het is niet enkel zijn werk, maar vooral zijn passie, en dat zie én voel je ook! Oprecht bedankt! Tot de volgende. gr Bart
Thorbjörn neemt de tijd om te luisteren naar jouw problematiek en gaat veel verder onderzoeken dan enkel de klacht te bekijken. Hij adviseert je en volgt je goed op. Zelf weet hij ook welke aanpak het beste past. Intussen al een paar jaar verder met heel veel resultaat! Ben je op zoek naar een  goede en gepassioneerde osteopaat , die zijn tijd neemt, luistert, je behandelt en opvolgt? Dan kan ik je Thorbjörn aanraden!
Ongeveer 2 jaar geleden ben ik mezelf tegen gekomen , allerhande problemen kwamen tevoorschijn : stress , angst , geen zelfvertrouwen meer . Had allerhande soorten ziekte´s en pijn bij mezelf vast gesteld . Het deed me een belletje rinkelen dat ik op het verkeerde spoor zat , het was dringend tijd dat ik mijn levensstijl omgooide . Ook alle therapieen gedaan en laten behandelen , waarvan er geen enkele oplossing was te vinden . Tot op die dag, zo 1,5 jaar geleden toen leerde ik Thorbjörn kennen . Ik legde mijn situatie uit , dan zijn we samen naar de oplossing begonnen zoeken ... Met de technieken en zijn professionele hulp ben ik tot op deze dag ver geraakt . De klik die hij geeft met zijn patiënten, luisterend oor , het gevoel , enz.... Kortom dankzij zijn professionele hulp ben ik terug wie ik ben ... maar we blijven groeien ... Bedankt Thorbjörn ! Een kei in zijn VAK !
Een consult/behandeling bij Thorbjörn is een unieke ervaring die ik iedereen kan aanraden die écht aan de slag wil met een gezond en beter leven. Thorbjörn neemt zijn tijd om tot een volledig beeld te komen van jouw fysieke toestand. Hij kijkt verder dan enkel de fysieke klachten die je aanduidt en combineert meerdere vormen van therapie osteopatie, causopractie en voedingsadvies om je verder te helpen. Ik ben bij meerdere therapeuten door de jaren heen behandeld maar de benadering en werkwijze van Thorbjörn heeft mij zeer positief verrast.
Thorbjörn maakt altijd tijd voor zijn patiënten. Hij luistert naar uw verhaal en klachten en vertrekt van daar uit om te lichaam te analyseren. Hij werkt niet alleen klachtgericht maar hij bekijkt het lichaam als geheel. Ook het mentale aspect komt sterk naar voor. Je kan er ook terecht voor een goeie babbel.
Bij Topsportadvies neemt men zeer uitgebreid de tijd om te luisteren, je te onderzoeken, uit te testen en af te toetsen wat de oorzaak van de klachten zijn en om het behandelingsplan samen met jou te overlopen. Dankzij de hollistische aanpak voel je dat er niet enkel gefocust wordt op 1 klacht, maar dat met alles rekening wordt gehouden. Je voelt heel snel de impact van de voedingssupplementen en de voedingsadviezen. Na 3 behandelingen kan ik er terug op vertrouwen dat mijn fysiek en mentale veerkracht aan het herstellen is. Ik ben heel bij dat ik bij Topsportadvies heb aangeklopt voor hulp. Dankjewel Thorbjörn!
Op zoek naar een chiropractor/ osteopaat die vertrouwd is met AK, ben ik bij Thorbjörn terecht gekomen. Hij werkt anders dan ik had verwacht, maar combineert klassieke behandelingstechnieken met het energetische. Hij gaat op deze manier op zoek naar de oorzaak van mijn probleem, fysisch of mentaal. Hij neemt de tijd voor mij. Ook mijn kinderen neem ik ondertussen mee en ook zij voelen zich op hun gemak. Ik ben blij dat ik in zijn praktijk terecht gekomen ben. Ik heb nu eindelijk het gevoel heb dat mijn fysieke ongemakken en mentale strubbelingen van aan de oorsprong worden aangepakt, wat op lange termijn nog altijd het beste resultaat geeft. Als klassiek geschoolde zorgmedewerker hecht ik belang aan deskundigheid, maar ook aan een gezonde balans tussen klassiek en alternatief. Ik leg dan ook vol vertrouwen mijn lijf in zijn handen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid