facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TopParty

TopParty

Info

Wanneer onze kindjes jarig zijn, willen we hen dat feestje geven waarvan ze al jaren dromen.Niet altijd makkelijk in deze drukke tijden. Huur onze themakoffers en geniet van een uniek feestje. We don’t remember days … we remember moments.



"Verhuur van themakoffers voor kinderfeestjes bij jouw thuis. Ook workshops en bouwpakket beschikbaar. Contacteer ons voor een feestje op maat.Super deluxe en onvergetelijke slaapfeestjes in Vlaanderen en Brussel"
Adres: Gery Helderenberglaan 30, 9340 Lede
Stad: Lede
Route: Gery Helderenberglaan 30
Postcode: 9340


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:30
Dinsdag: 18:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 18:00 - 21:30
Vrijdag: 18:00 - 21:30
Zaterdag: 09:00 - 21:30
Zondag: 09:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Slaapfeestje verjaardag, Slaaptentjes huren, Verjaardagsfeestje Merelbeke, Slaapfeestje op locatie, Verjaardagsfeestje box, Verjaardagsfeestje regio Kortrijk, Kinderfeestje Gent, Avontuurlijk verjaardagsfeestje Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Linirent Linirent 490 meter Supervriendelijke man. Heel stipt en altijd alles tiptop in orde. Altijd heel leuk om...
Peter's koel aanhangwagen Peter's koel aanhangwagen 1 km Correct goede uitleg goede prijs Aanrader
De WijnKar De WijnKar 7 km Een mobiele bar nodig? Extra serverruimte nodig? Voor een receptie / Feest... bij je ...
Recensies
Het was een heel mooie en vooral ook een super leuke ervaring zowel voor de kids als ouder. Je hoeft niets te voorzien alles zit erbij!
Top! Heel veel materiaal in mooi thema, voldoende reserve materiaal. Heel vriendelijke ontvangst bij Marijke. Zeker een aanrader!
Letterlijk alles erop en eraan! Alles zit netjes in een pakket ja ook lakens, dekens, kussens, lampjes,..... Het was een top TikTok feestje! Dat was 10 worden in stijl!
Leuke thema's en kwaliteitsvol materiaal die resulteerden in een geweldig slaapfeestje. Zeer tevreden over toegankelijkheid en service. Een aanrader.
De meisjes vonden het zalig. Ze hebben super genoten. Goeie service. Zelfs de andere ouders waren super intusiast bij het brengen de hu dochter.
Alles super inorde! Marijke is super vriendelijk en eerlijk. De meisjes vonden het de max en de muziekbox was zoveel fun! Een echte aanrader!
De bende achtjarigen kon zijn geluk niet op met de koffer geweertjes om te lasershooten in het bos. Ook de nonkels, tantes, opa’s en neefjes haalden op het familiefeest het kind in zich naar boven en schoten er op los! Arthur heeft nu al gekozen wat het volgend jaar wordt: een slaapfeestje ;
Topfeestje! We hadden ook een mix jongens en meisjes. een eenhoornbed voor de jongens vonden we maar niks maar dat werd prima opgelost door er 2 bedjes in militair thema aan toe te voegen. Voor de rest super vlotte afhandeling en goeie afspraken.
1 woord.... waaaw. Van begin tot einde. Verbaasd van mezelf, hoe mooi het resultaat was. Dat komt natuurlijk helemaal door de perfect samengestelde pakketten van Marijke! Top voor de kids, maar ook top voor de ouders. Een prachtig concept en voor herhaling vatbaar
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar TopParty met het openbaar vervoer


Lede Koekoekstraat 260 meter
385
Lede Markizaatstraat 320 meter
Lede Markizaatstraat 330 meter
Lede Voetgangersbrug 330 meter
58
59
Lede Voetgangersbrug 330 meter
58
59

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid