facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topovision landmeter

Topovision landmeter

Info

Topovision is uw landmeter-expert die zorgt voor een persoonlijke, snelle en flexibele aanpak voor al uw landmeetkundige vragen.



"Uw landmeter-expert die een persoonlijke, snelle en flexibele aanpak biedt voor al uw landmeetkundige activiteiten, vastgoed en plaatsbeschrijvingen."
Adres: Molenstraat 78, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Telefoonnummer: +32 494 30 98 16
Stad: Kapelle-op-den-Bos
Route: Molenstraat 78
Postcode: 1880


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verrezen Hvac Verrezen Hvac 3 km Zeer behulpzaam. Zeer tevreden
Recensies
Mijn appartement werd verkocht door Niki De Prycker, hij handelde dit enorm vlot af, deed erg veel bezoeken en volgde het dossier ook heel goed op. Ik kreeg regelmatig updates over de situatie en kon steeds met al mijn vragen en bemerkingen bij hem terecht. Oprecht heel erg tevreden over de service en de professionaliteit van Topovision en in het bijzonder van Niki! Dikke merci!
Heel tevreden van de diensten die Topovision levert. Vlotte samenwerking en professionele aanpak. Bovendien zeer schappelijke prijs.
Zeer fijne samenwerking. De zaakvoerder kwam snel ter plaatsen en zorgde voor zeer uitgebreide en kwalitatief sterke opmetingsplannen.
Zeer tevreden! Vlotte samenwerking bij het opmeten van bestaande toestand bouwplek voor uitbreiding garage. Vragen werden steeds met zorg en duidelijk beantwoord.
Plaatsbeschrijving werd snel en correct opgemaakt en afgeleverd in samenspraak met verhuurder en huurder. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid