facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Top Food

Top Food
Adres: Dorpsstraat 93 , Stekene 9190, BE
Telefoonnummer: 03 779 41 52
Stad: Stekene
Route: Dorpsstraat 93
Postcode: 9190



op zoek naar gerelateerd: top food ridderkerk menukaart, top food oud gastel, top food stekene, top food gouda, top food menu, top food oud gastel openingstijden, top food ridderkerk openingstijden, top food gouda menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golden House Golden House 4 km Zaak is reeds failliet , bespaar U de rit
Recensies
Meer groenten dan vlees of vis Taaie inktvis Rijst was wel lekker en de eend ook. 4 gerechten waar bij de saus 1 smaakmaker toegevoegd wordt Bazin is zeer vriendelijk. Nog een bestaande prijslijst op Google die niet klopt! Jammer maar niet voor herhaling vatbaar.
Het eten smaakte naar niks… alles was TE vet. Keuken was hartstikke smerig. Mijn man werd een uur na eten van het voedsel ziek…
Lekker eten en vriendelijke zaakvoerders. Spijtig dat de ontvangstruimte steeds viezer lijkt. Die is aan een opknapbeurt toe. Geen mogelijkheid tot digitaal betalen. Enkel cash mogelijk. Niet mogelijk tot online bestellen. Enkel via telefoon. Geen thuisbezorging.
Nieuwe plek geprobeerd om bami uit te proberen. Super vriendelijke kerel die de telefoon opnam en de bestelling afhandelde. Dikke 5/5 De bami zoetzuur was lekker, maar de zoetzure saus vond ik flauwtjes. Had iets meer pit mogen hebben en stropiger mogen zijn. Wel top dat ze een klein potje sambal mee hebben gegeven om zelf je gerecht pikanter te maken.
Alles heel smaakloos, ik had eend in pikante saus besteld maar het was eerder zoet-zuur, totaal niks pikant. De porties zijn wel behoorlijk groot.
Vriendelijke mensen, maar heel eenvoudige keuken. Eetbaar maar ook niet meer dan dat. Currysaus was wel heel lekker. Spijtig maar we zijn geen fan.
De Nasi gebakken rijst met kip die we besteld hadden, was gewoon witte rijst met enkele stukjes kip en klein beetje groenten. Kan alleen maar zeggen, het viel ons serieus tegen. Currysaus was wel lekker.
1 ste en laaste keer Eerst gebeld om 17 u ja meneer je kan afhalen kan je je eten afhalen om 18,45 u Daar stonden we om 18,45 u eten was niet klaar moest nog gemaakt worden geen volk te zien dus hebben wij gewacht 30 min later hadden we afhaal eten het was 25€ het enige wat lekkere was was de loempia’s en het ei Bami smaakte naar natte aarde mijn varken vlees was enorm taai plus hadden we gevraagt achter zoetzure saus en hadden we pikante saus De tomaten soep was meer water dan tomaten nog nooit meegemaakt Dus nee sorry nooit meer ben genoodzaakt geweest om een boterham te eten want ja frituren waren Dicht
Goede Chinees om af te halen met Royale porties. Het duurt ook niet lang tegen dat je om je eten kan. Ruime kaart met klassiekers en eigen specialiteiten. Elke maand is er ook een maandmenu aan voordelige prijs.
Zeer geslaagd, ben hier al meerdere keren geweest en de beste in de weide buurt. Een echte aanrader!!! Tot volgende keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid