facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Top Fit Ski-& Snowboardpiste

Top Fit Ski-& Snowboardpiste

Info

Omdat lang afdalen in ons land niet mogelijk is, is indoorskiën & snowboarden op een rolbaan een goed alternatief.



"Omdat lang afdalen in ons land niet mogelijk is, is indoor skiën op een rolbaan met regelbare snelheid een goed alternatief. ​. Bij TOPFIT kan iedereen leren skiën & Snowboarden.Je kan er zelfs je techniek verbeteren en is ook een goeie opwarming voor de spieren, vooraleer je naar de sneeuw trekt.Om gewoon eens te doen voor de fun, kan je bij ons zeker terecht.Er is ook een indoor speeltuin voor de kinderen.Een leuke locatie voor een verjaardagsfeestje voor kindjes.7/7 open het hele jaar door, met in de winter langere openingstijden.Zeker een bezoekje waard!"
Adres: Biezenstraat 22, 8430 Middelkerke
Telefoonnummer: 059/30.44.41
Stad: Middelkerke
Route: Biezenstraat 22
Postcode: 8430


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 19:00
Dinsdag: 14:00 - 19:00
Woensdag: 14:00 - 19:00
Donderdag: 14:00 - 19:00
Vrijdag: 14:00 - 19:00
Zaterdag: 14:00 - 19:00
Zondag: 14:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Biezenstraat 22 8430 Middelkerke, Binnenspeeltuin Middelkerke, Leren skiën op matten, Topfit, Indoor ski Gent, Indoor leren skiën, Indoor ski België, Indoor ski België corona
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FIT PUNT Fitness & Afslanking / Middelkerke FIT PUNT Fitness & Afslanking / Middelkerke 1 km Bij Fit Punt Middelkerke ben je geen lidnummer. Jouw doelstelling bereiken (kracht, c...
SUPER Prestige Cyclocross Middelkerke SUPER Prestige Cyclocross Middelkerke 3 km Echt leuk! Mooi weer gehad. Zeker een aanrader! Eten en drinken wel redelijk duur.
Sportstrand Middelkerke Sportstrand Middelkerke 4 km Promotie van sportactiviteiten en - evenementen die doorgaan op het Sportstrand van M...
Recensies
Heel leuke binnenspeeltuin en gocart parcours! Onze kindjes 3 en 5 jaar hebben zich goed geamuseerd! Top!
Verjaardagsfeest voor onze 4 jarige dochter was geslaagd! Alle kindjes hebben zich geamuseerd, vooral het sleeën vonden ze heel leuk. Bedankt!
Gezien wij vaker binnenspeeltuinen bezoeken was deze ver verwijderd van onze woonzone. Ondanks gelegen bij een grote stad als Oostende toch bescheiden maar aangename plaats. Zeer enthousiast onthaalt. Als we nog in Oostende verblijven en het weer slaat tegen komen we zeker terug.
Aanrader om te leren skiën en als voorbereiding op je skireis. De enthousiasme van Dominiek en Isabel is super! Wij komen er reeds 10 jaar, steeds met veel plezier.
Leuk voor de kindjes bij slecht weer
Ben er 1 keer geweest. Is duur, 6euro voor speeldorp en er is bijna niets voor de kinderen in vergelijking met andere speeldorpen. Is er niet erg proper en de ski-piste toont ook groter op foto, als je erbij staat is het echt maar klein en voor 1 of 2 mensen maar. Er zijn leukere plaatsen dan dit..
Leuk adresje voor je kinderen even te laten ravotten en hun energie kwijt te laten spelen. Wij kwamen pas laat toe uurtje voor sluiting omdat een felle regenbui roet in het buitenplezier aan zee gooide.. Echter zeer vriendelijk opgevangen en de kinderen toch nog uurtje extra plezier gehad. Is niet al te groot onder de binnenspeeldorpen die ik al zag maar zeker wel genoeg voor een dik uurtje plezier. Groot voordeel ouders kunnen zitten achter een glasplaat met toch toegang naar de kinderen wat drukke écho lawaai van spelende kinderen toch iets wat dempt.
Heel vriendelijk! Een aanrader om ski - of snowboardlessen te volgen!
Wij leerden skieen aan Dominiek en Isabel en kunnen het alleen maar aanraden aan iedereen.Er word deskundige uitleg gegeven,en rekening gehouden met ieders niveau. Een goede voorbereiding op de echte sneeuw begint bij Topfit!!
Toiletten ruiken verschrikkelijk, geen eigen eten toegelaten maar enkel pannenkoeken en poffertjes te verkrijgen. Kleine speeltuin, kindjes vonden het leuk maar voor ouders vonden wij het er verschrikkelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid