facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Top Bike

Top Bike

Info

Spécialiste en réparation et vente de toutes marques motos, quads & scooter depuis 1973



"Concessionnaire scooter, moto, quad et vélo électrique"
Adres: Rue Saint Sébastien, 91, 7712 Herseaux, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3256349707
Stad: Herseaux
Route: Rue Saint Sébastien, 91
Postcode: 7712



op zoek naar gerelateerd: Lifan E4
Recensies
Zeer gedienstig en bekwaam.
Top bike is top !
Al met al een goede ervaring, redelijk snelle afspraken en goede communicatie met klanten, of het nu gaat om technische uitleg of communicatie voor een onderdeelbestelling. Ik raad aan.
Zeer goede garagist. Aangepaste mechanica, zeer mooie keuze aan motorfietsen en scooters, uniek en gevarieerd. Wachttijd acceptabel. Raad je niet aan voor het afstellen van je SCOOTER, voor mij werkte het niet. Klacht over de meegeleverde afstemonderdelen. Anders vraag betrouwbaarheid en prijs en wachten kan je daar terecht voor originele scooter.
Zeer tevreden over de service van deze garage! Veel dank aan de baas voor het helpen met een delicaat probleem
Prima winkel met super aardige en professionele verkoper!
telefoonontvangst soms van slechte kwaliteit voor de rest weet ik het niet
Zeer gastvrij, zeer efficiënt.
Echt geweldig als garage! Redelijke prijs, beschikbaar en stelt alles in het werk om uw machine zo snel mogelijk terug te krijgen, alles met een glimlach en sympathie!
Ik ben zo teleurgesteld dat ik mijn scooter terugbreng voor een probleem. Ik heb een ander probleem. Er is mij verteld dat het mijn motor is en dat ik een totaal compressieprobleem had. Ik breng hem terug naar een andere garage en hij vertelt me ​​dat ik een probleem met mijn carburateur heb. nu loopt het ineens nikkel. Ik verloor bijna 600 € voor een koolhydraatprobleem. Nooit meer zal ik daar komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid