facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tools4yourtalent

Tools4yourtalent

Info

Wat als jij al je talenten zou benutten ?
Jobcoaching, stress en burnoutcoaching, personal branding als ondernemer, timemgmt en imagocoaching. Jouw talent!

Geschiedenis

Met Tools4yourTalent begeleid ik hoogopgeleide professionals met concrete stappen in de ontwikkeling van hun loopbaan en persoonlijkheid. Ik geef hen ook inzichten om spanningsklachten en burn-out te voorkomen.
Dit kan tijdens individuele trajecten voor zelfstandigen en werknemers, maar ook voor teams in bedrijven.
Opbouw van mentale kracht door juiste inzet van talenten en persoonlijkheid staat centraal.



"LoopbaancoachingStress en burnout CoachingCoaching leidinggevenden"
Adres: Bremstraat, 2, Kuringen Kuringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0495599403
Stad: Kuringen
Route: Bremstraat, 2
Postcode: Kuringen


Recensies
Ik heb Catherine leren kennen als coach in een werkgroep van Unizo. Het thema van de werkgroep was Persoonlijk Leiderschap. Catherine is een toffe dame die ons enorm veel inzichten heeft gegeven. Haar begeleidingen waren altijd zeer goed voorbereid en duidelijk. Evenals het "huiswerk" dat we meekregen. Ik heb zeer veel bijgeleerd en ik ben Catherine daar heel dankbaar voor.
Wat een geweldige training heb ik achter de rug met Catherine! Sommige dingen kwamen echt binnen! Het was goed om er even bij stil te staan. Catherine doet dit op een zeer zachte en toch duidelijke manier. Voor mij de juiste aanpak. Een echte aanrader.
Ik ken Cathérine al enkele jaren. Altijd opnieuw stuur ik mensen die in de knoop liggen met zichzelf ivm hun loopbaan door naar haar omdat ik 200% zeker ben dat ze bij haar in goede handen zijn. Catherine heeft bakken kennis en ervaring. Daarnaast is ze ook gewoon een hele fijne en aangename persoonlijkheid, bij haar voel je je heel snel op je gemak. Voor iedereen die twijfelt, tegen een burn-out aanloopt, enz. Catherine heeft echt de Tools4YourTalent. Met loopbaancheques ook voor zelfstandigen zijn haar coachings ook nog eens zeer toegankelijk. Aanrader!
Ik kan werkelijk zeggen dat Catherine mijn leven heeft veranderd. Voor ik bij haar terecht kwam zat ik in een periode waarin ik echt in de knoop zat met mezelf! waar ben ik goed in? waar wil ik naar toe met mijn leven? wat zijn mijn kwaliteiten en wat zijn de volgende stappen die ik moet ondernemen? mijn initiële idee over "loopbaanbegeleiding" was dan ook dat het enkel ging om u van job te doen veranderen, maar wat had ik het miss! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij haar terecht ben gekomen! Ze heeft vooral oog voor jou als persoon en speelt enorm in op jou interesses, wensen en vragen! Jij bepaalt je eigen traject en krijgt maximale ondersteuning hierin. Het enigste minpunt aan deze ervaring is dat IK er niet eerder aan begonnen ben. Ik vond het dan ook enorm jammer toen onze sessies voorbij waren. Maar het doet dan ook enorm veel deugd als we terug even contact opnemen via social media.
Met Catherine klikte het meteen. Zij stelt je meteen op je gemak, voelt goed aan wat je precies nodig hebt en zoekt met je mee. Bovendien gebruikt ze krachtige en professionele tools om je te helpen bij je zoektocht. De uren vlogen voorbij. Ik vond bij haar een persoonlijke aanpak en de job van mijn leven kwam aangewaaid. Geen toeval!!! Ik gebruik haar tips nog steeds bij belangrijke keuzes. Iedereen heeft baat bij deze oefeningen als je belang hecht aan zelfontwikkeling en -ontplooiing
Voor mij keer op keer leerrijk en verhelderend :- Ik ga na elke sessie met een positief en goed gevoel naar huis!
Heel gepassioneerd en betrokken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid