facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toneelkring De Waag Liedekerke

Toneelkring De Waag Liedekerke

Info

De Waag is een toneelkring uit Liedekerke die opgericht is in 1975.

Geschiedenis

De Waag maakt als toneelkring deel uit van de Kamer van Rhetorica, wat beschouwd mag worden als een eretitel. Op het palmares van De Waag treffen we stukken aan als: 'Eén vloog over het koekoeksnest', 'Kinderen van een mindere God' en 'Het gezin van Pamel'. Maar ook de bekende Franse toneelschrijver Molière passeerde meermaals de revue met stukken zoals 'Le Bougeois Gentilhomme', alias 'De Pauwhaan'. In het jaar 1988 voerde De Waag het stuk 'De Kogel kwam om kwart over acht' op. Een waargebeurd verhaal over een moord te Liedekerke.
Sinds kort brengt De Waag ook jeugdtheater met jong ge-waag-d. Op deze manier kunnen jongeren tot 18 jaar de kans om eens op podium te staan om dan later eventueel door te stromen naar moedervereniging De Waag.

Adres: St-Gabriëlstraat 152, 1770 Liedekerke
Stad: Liedekerke
Route: St-Gabriëlstraat 152
Postcode: 1770



op zoek naar gerelateerd: Toneelstuk De laatste kans
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Comista Comista 2 km Comité voor middenstand Stationsstraat Liedekerke.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid