facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tondel

Info

Wij zijn Thijs en Gert-Jan, we zijn reeds enkele jaren bezig met bushcraft. Wij willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om in de natuur te zijn en daar ook van te genieten. Dit doen we met leuke wandelingen en gevarieerde uitdagende workshops.



"Tondel is de benaming voor een licht ontvlambaar materiaal dat dient voor het aanmaken van vuur.De letters van tondel staan ook voor de activiteiten die we aanbieden.TeambuildingOverlevingstechniekenNatuureducatieDagactiviteiten of slechts enkele uurtjesEetbare plantenLeren leven op het ritme van de natuurHopelijk kunnen we door ons enthousiasme onze vonk laten overslaan op jou.Dit kan op onze locatie zijn of op verplaatsing."
Adres:
Stad: Berlare


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magnolijo Magnolijo 503 meter gespecialiseerd in het onderhouden (snoeien) van planten en de heraanleg van voor- en...
Renovatie/maatwerk J.Maeyens Renovatie/maatwerk J.Maeyens 603 meter Algemene renovatiewerken Maatwerk keukens, badkamer, dressing,... Zolderafwerking Tus...
ZAZA and the GOAT. ZAZA and the GOAT. 694 meter ZAZA AND THE GOAT. CREATIVE WORKSHOPS 9290 BERLARE, BELGIE xxx
De MoestuinMadam De MoestuinMadam 807 meter De MoestuinMadam wil kinderen, jongeren, volwassenen, … inspireren om aan de slag te ...
DMCForward DMCForward 3 km DMCForward represents the Best DMC's from all around the World towards bot Leisure & ...
DesKa Cleaning DesKa Cleaning 3 km Voor het schoonmaken van je kantoren, sanitaire ruimtes, werfcontainers, de gemeensc...
Meubelen De Sutter Meubelen De Sutter 3 km Heel vriendelijk en behulpzaam hier maken ze tijd voor u
Recensies
review over de bushcraft reis naar zweden 2022 vanaf 16/07/2022. De bushcraft reis naar Zweden was op alle vlakken een super ervaring. Gert-Jan en Thijs zijn 2 super ervaren gidsen en hebben pakken ervaring in bushcrafttechnieken. ze kennen de streek Värmland waar het echt mooi kanoën ook zeer goed waardoor je de mooiste plekjes aandoet om kamp op te slaan. Elke dag breek je het kamp op en ga je op zoek naar een nog idyllischer plekje om je tent, tarp en hangmat of enkel slaapmatje uit te stallen. Je bouw gezamenlijk de keuken op , hakt hout en leert ondertussen alles over mes en bijl veiligheid. je leert een vuur opbouwen en deze met behulp van verschillende soorten tondel aansteken. elke dag vul je jouw persoonlijke rugzak met nieuwe skils die je voor de rest van je leven kan gebruiken wanneer je ze zou nodig hebben. sjorren , koken met de dutch oven, zelf brood bakken, lepelsnijden ... je verveelt geen minuut en er is altijd water in de buurt voor de mooiste zwempartijen met de mooiste uitzichten en de rust die hier heerst. Je gaat automatisch mee met het tempo van de natuur. Reken daarbij de passie van Gert-Jan en Thijs bij en een toffe groep gelijkgestemden bij die ook nog eens van alles delen qua kennis en ervaringen en je weet dat dit een onvergetelijke reis was Ik heb behoorlijk wat gereisd in mijn leven maar deze staat in mijn top 3 van ervaringen. Het kanovaren is haalbaar voor iedere gezonde persoon en de omgeving zorgt voor de nodige uitzichten die langsglijden terwijl de kano mooi door het water klieft bij elke peddel beweging. Je staat versteld van hoe weinig een mens eigelijk nodig heeft om gelukkig te zijn na deze reis. het enige risico dat ik kan bedanken is dat bushcraft een microbe is dat behoorlijk kan toeslaan. sinds mijn terugkeer zijn en al een paar pakketjes aangekomen met mes, bijl, zaag... maar dat is een luxeprobleem want dat heb je dan meteen nodig voor je volgende reizen met tondel of de leuke workshops die ze organiseren. Bedankt voor de fijne reis naar Zweden!
Ik heb al enkele workshops gevolgd bij Tondel, van kampvuurkoken tot vuurmaken en lepelsnijden. De kers op de taart was echter de bushcraft/ kano trekking naar Zweden. De omgeving was prachtig en ook al hebben we hittegolf en onweer gehad, ik heb me geen minuut oncomfortabel gevoeld. De shelter technieken die we aangeleerd kregen kwamen goed van pas. En ook al had ik al verschillende workshops gevolgd, toch heb ik er mij geen seconde verveeld. Kortom, het eten was lekker, de sfeer gezellig en de dagen leerrijk. Hartelijk dank Thijs en Gert-Jan!
Thijs is een kennisvolle gepassioneerde leerkracht, hij legt je met alle rust en geduld uit hoe je omgaat met de materialen. Het is enorm aangenaam en relaxing om een cursus bij hem te volgen! Zeker een aanrader !
Héél leerzame workshops door 2 uiterst bekwame bushcrafters én toffe mannen in een sublieme omkadering. Uiterst geschikt voor kinderen.
Leuke workshop in een mooie omgeving met een super lesgever. Aanrader!
Super veel bijgeleerd!!! Een grote aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid