facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tomsgates

Tomsgates

Info

mooie houten hondenluiken, eenvoudig zelf te plaatsen of via onze plaatsingsservice

Geschiedenis

De Tomsgate honden- en poezenluik bestaat uit:

1. een soepel bewegend luik, gemaakt van afgeronde hardhouten lamellen die aangebracht worden op een soepele folie. Dit garandeert een soepel, aangenaam binnen & buiten gaan voor de dieren terwijl de constructie met magneten stil blijft bij normale wind en dus tocht te voorkomen. Dit concept is het resultaat van jarenlange optimalisatie en is beschermd door een octrooi;

2. een kader gemaakt van hetzelfde hardhout, aansluitend aan het luik zonder het luik te raken om storende klapgeluiden uit te sluiten. Elke afmeting is mogelijk, ook de afmetingen om eender welke bestaande luik te vervangen;

3. in geval het een luik is dat uitgeeft aan de buitenzijde van de woning, kan aan de binnenzijde een tweede luik geïnstalleerd worden om een isolerende luchtruimte tussen de beide luiken te creëren en kan daarenboven binnenin een bijkomende klep geïnstalleerd worden om het gat volledig sleutelvast af te sluiten.

5. installatie kan door Tomsgates gebeuren:
- bezoek vooraf om de afmeting, houtsoort en afwerking van het luik en vast te leggen en de installatie af te spreken.
- installatie van het op maat gemaakte luik op het afgesproken moment in een binnen- of buitendeur of in een muur. Installatie is inbegrepen in de prijs.

Na installatie heeft ieder Tomsgates luik 2 jaar garantie.



"Tomsgates is een Belgisch producent van houten hondenluiken en kattenluiken voor in deuren en muren. Onze honden- en kattenluiken zijn gemaakt van tropisch hout uit verantwoord bosbeheer. Dat maakt ze mooi in uw woning maar ze zijn ook sterk en gaan jaren mee.De luiken hebben een wind- & waterdichte rubber flap met isolerende houten lamellen, gepatenteerd in 2013. De luiken door de muur hebben zelfs twee flaps! De luiken zijn gemakkelijk zelf te installeren of je kan ze netjes laten installeren door onze installatieservice. De flap sluit geruisloos door de rubber-op-rubber sluitingen, geen klap-geluiden!Onze klanten geven ons 9,3/10 – Lees zeker de de reviews!"
Adres: boomsesteenweg 20_12, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: 00320475984710
Stad: Aartselaar
Route: boomsesteenweg 20_12
Postcode: 2630



op zoek naar gerelateerd: Hondenluik in stenen muur, Kattenluik stalen deur, Hondenluik in vliegenraam, Hondenluik winddicht, Smal kattenluik, Hondenluik met Timer, Hondenluik in muur, Tomsgates Nipper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KNOX KNOX 290 meter Super vriendelijke service, veel geduld en vooral kwaliteitsvolle trimbeurt!
Recensies
Zeer blij met het kattenluik. Het luik werd geïnstalleerd in onze buitenmuur en komt uit in de living. Dankzij dubbele flap hebben geen last van tocht. Beide katten gebruiken het zonder problemen. Na ongeveer 3 dagen waren ze ermee weg, met de nodige snoepjes : Het luik zelf werd snel geïnstalleerd en zeer proper afgewerkt. We hebben al veel complimenten gekregen. Het is zeker de investering waard.
Ik heb een hondenluik besteld via de website, de levering duurde iets langer dan verwacht. Echter telkens als ik een e-mail stuurde werd er zeer correct en snel geantwoord. Vandaag werd het luik met DHL in Nederland bezorgd. Bijgevoegd een duidelijk handleiding waardoor het hondenluik snel en makkelijk was aan te brengen in de achterdeur, een uur na ontvangst was het luik bevestigd en al in de deur aangebracht. een echte aanrader deze partij om zaken mee te doen. ronduit snel, vriendelijk en profesioneel.
We hebben voor onze 3 honden en 2 katten een hondenluik van Tomsgate besteld en laten plaatsen in de muur. Een dure aanschaf maar echt z'n geld waard. Visite hebben het niet in de gaten dat het een hondenluik is, zo netjes ziet het er uit dat het niet opvalt. Onze honden gingen binnen 2 dagen er doorheen, even wennen aan het dubbele luik en de zwaarte. En 1 van onze katten had het ook snel door, binnen een maand. Echter de laatste en tevens kleinste kat wilde er geen gebruik van maken. Echt balen, maar afgelopen dagen na ruim 3 maanden is ze hem toch gaan gebruiken onverwachts. Dus wij zijn zeer tevreden en kunnen het katten/hondenluik zeker aanbevelen
Zeer tevreden met dit hondenluik. Onze honden kunnen nu gemakkelijk in en uit zonder onze hulp. Het luikje maakt vrijwel geen geluid en met de afsluitklep is het ook nog eens veilig. Als je besteld, hou dan wel rekening met een lange levertijd, gezien het luik op bestelling geproduceerd wordt in België. Tomsgates was vanaf het begin duidelijk over de productietijd en is die belofte ook perfect nagekomen. Het pakket werd bezorgd met DHL, super fijn!
Zeer tevreden met het luik. Dit is het mooiste, stilste en duurzaamste luik op de markt. Ivan kwam van ver om vrijblijvend de mogelijkheden te bekijken. Het luik werd in de buitenmuur geïnstalleerd door een ervaren team. Zeer proper gedaan. Door de dubbele flap is er totaal geen probleem qua tocht, zelfs bij stormweer. Wij hebben 5 katten en die gebruiken het luik allemaal met gemak en plezier. Koop gerust een plastieken luik en zoek een vakman of sukkel zelf om dit te installeren in je buitenmuur. Of maak het jezelf makkelijk en laat alles door tomsgates doen, met gegarandeerd een schitterend resultaat. Onovertroffen prijs/kwaliteit!
Na enige communicatieproblemen door een fout van mijn kant een zeer goede en afdoende reactie gekregen van Ivan van Tomsgates. Prompt en effectief werd gereageerd op een reparatievraag over een luikje dat al jaren geleden gekocht is. Tot volle tevredenheid worden de opgetreden slijtageproblemen opgelost waarvoor hulde. Adriana Nederland.
Unieke hondenluiken. Ik heb dit hondenluik al 7 jaren en het blijft even mooi. Nooit meer een luik in de tuin gaan zoeken en sluit perfect af. Ik heb een bull mastif van 70 kg en een cavalier king Charles van 7 kg. Beiden vliegen ze door hetzelfde luik. Je kan het ook goed afsluiten met een stevige deur zodat er geen andere bezoekers binnen kunnen. Ik vind het een fantastisch product en het oogt ook nog eens mooi ook. De service is schitterend. Alles kan volledig op maat en ik hoef er maar eentje te kopen, en niet elk jaar een nieuw. Ik ben zeer tevreden. Heel erg bedankt.
Topservice , bij hulp snelle reactie op je vragen ! Als je op zoek bent naar een prachtig kattenluik of hondenluik ik zou zeggen hier kopen .
Topbedrijf , kwalitatieve producten, fijne communicatie , klantgericht , meer dan een aanrader !
Echt een super luik!!! Mooi, goed afsluitbaar, makkelijk te plaatsten! Goeie service!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid