facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tomboshoeve

Tomboshoeve

Info

Familiebedrijf van Jo en Kim Biets te Gingelom gespecialiseerd in het telen van aardappelen.

Producten

Aardappelen



"Domein Tombos combineert zowel het landbouwbedrijf als vakantiewoningen vanuit de vier pijlers logeren, consumeren, leren, amuseren waardoor zowel mensen als bedrijven en organisaties in een zeer rustige omgeving een totaalervaring kunnen beleven zowel op als rond het domein"
Adres: oude katsei 67b, 3890 Niel-Bij-Sint-Truiden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0471733818
eb.liamtoh@steibmik
Stad: Niel-bij-Sint-Truiden
Route: oude katsei 67b
Postcode: 3890


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tombos aardappelen, Vakantiehuis Gingelom, Gingelom B&B
Recensies
Over het verblijf in de vakantiewoning en hun klantvriendelijkheid kan ik eigenlijk niks zeggen gezien we enkel aardappelen kwamen halen via de automaat. Wel dat de vakantiewoning en boerderij er proper en mooi uitziet van buiten af. De vastkokende aardappelen hebben ik en mijn man voor het eerst geproefd en gehaald uit de automaat: deze zijn vrij neutraal van smaak en minder ons ding. De frietaardappelen komen we zeker nog eens proeven daar we deze nog niet hebben geproefd bij hun. Op vlak van prijs vind ik hun wel duurder tov andere locale aardappelboeren die ook steeds verse aardappelen hebben.
Dit was enkel een tussenstop tijdens de Haspengouwgordel. Veel kan ik dus niet over vertellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid