facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tom Tilleman bvba

Tom Tilleman bvba

Info

Totaalprojecten - Badkamerrenovaties - CV - Sanitair -Nieuwbouw - Renovaties

Geschiedenis

Of het nu gaat om een lekkage, herstelling, de aanleg van een nieuwe
CV-installatie of badkamer. Bij Tom Tilleman bvba bent u altijd aan het juiste adres.

Nieuwbouw projecten en renovaties zijn onze specialiteit.

Kwaliteit en service is belangrijk voor ons en voor u.

Wij zorgen steeds voor een tijdige oplevering conform uw wensen.

U krijgt altijd garantie op het installatiewerk.



"Tom Tilleman zorgt voor al uw HVAC -problemen. Of het nu een lekkage, herstelling of nieuwe CV-installatie is, wij zorgen met de nodige tips en advies voor uw oplossing!“Denkt u aan een renovatie? Wilt u één begeleidende partij? En heeft u nood aan een evenwichtige balans tussen esthetiek en duurzaamheid? Dan kunnen wij voor u iets betekenen. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een kwalitatieve oplossing, die tevens ook beantwoordt aan uw budget en normen. Onze diensten zijn uw wensen!”"
Adres: Kerkstraat 57, 2940 Hoevenen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0479507566
Stad: Hoevenen
Route: Kerkstraat 57
Postcode: 2940


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tom Tilleman bvba kerkstraat Hoevenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Raamcommandeur Raamcommandeur 292 meter Ramen en deuren zijn het gezicht van je woning. Daarom bieden wij een ruim assortimen...
DP sanitair verwarming DP sanitair verwarming 550 meter Weet niet krijg geen antwoord
Recensies
Net een dringende herstelling uitgevoerd door Tom Tilleman. Super Service en altijd even vriendelijk en behulpzaam! Hij heeft me het verschil laten zien in wanddikte van de buis geïnstalleerd door de bouwfirma +/-6 jaar geleden en deze van de herstelling. Zoiets moest gewoon stuk gaan, met alle gevolgen vandien. Lieve mensen, kwaliteit betaal je, maar het betaalt zich zo terug.
Gewoon perfect op alle vlakken!!!De werken zijn vanaf dag 1 tot de laatste dag goe verlopen!!!de communicatie ging evengoed.Zeer TEVREDEN!
Niet enkel loodgieterij maar ook alle algemene bouwwerken worden hier tot in de puntjes afgewerkt. Stuk voor stuk top gasten.
offerte gevraagd: maar krijg geen antwoord...Service: Renovatie
Top firma realiseert prachtige projecten.
Top service! Een aanrader!!!
Vertaald door Google Goede gedetailleerde offerte. Het is ook heel goed dat je bij elkaar kunt zitten en de offerte kunt doornemen voordat je akkoord gaat, waardoor er meer kans is om gekozen te worden. Prijzen waren voor ons persoonlijk iets te hoog, maar dat is persoonlijk. Origineel Good detailed quotation. It's also a very good thing that you can sit together and go trough the quotation before you agree, which gives more change to be chosen. Prices were a bit to high for us personally tho, but that's personal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid