facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tom Thais Restaurant

Adres: Clemenceaustraat 140, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: +3215290704
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Clemenceaustraat 140
Postcode: 2860


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Tom Thai menu, Tom YAM Katelijne Waver, Thai Restaurant Mechelen, Tom Thai elzestraat openingsuren, Sasi Thai, Thai Zemst, Thais restaurant Antwerpen, Thai Mechelen IJzerenleen
Recensies
Lekker Oosters Thais restaurant. Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Vriendelijke bediening. Voldoende keuze. Verse producten. Klaargemaakt door een Thaise chef-kok.
Super ongeloofelijk lekker! En een persoonlijk aanpak! De eigenaar neemt echt de tijd om met jou te bekijken wat te nemen. En geeft info over de gerechten . Wij komen zeker en vast nog eens terug
Wij zijn grote Thaifood lovers en dit Thais restaurant is al jaren onze vaste stek. Tom zou ik uitroepen tot de beste Thai die ik al bezocht. Mooie ruime porties we bestellen steeds 3 hoofdgerechten en eten er dan 2 dagen van, echte authentieke Thaise keuken. Sinds Covid is het enkel afhaal maar dat nemen we er graag bij. Bedankt aan Tom en zijn team voor al die fijne Thaise avonden. Onze favorits: Laab Moo, Yam Woon Sen en Ped Phad met eend.
In Coronatijd tweemaal daar geweest voor take away. Wij zij echt Thailandreizigers en mijn vrouw is Thai. Zelfs zij vindt het eten bij Tom lekker. Alles staat goed verpakt klaar, en op tijd, wat voor Thai een klein mirakel is. De porties zijn zeer ruim, wij eten er telkens twee dagen van. Maar het belangrijkste is de authentieke Thaise smaak. Al wordt het wat minder pikant gemaakt tenzij je om pikant vraagt. Een klein stukje Thailand in een boerengemeente.
Voor ons niet voor herhaling vatbaar! Muffe ruimte. Het rook er naar sigarettenrook. De kinderen wilden een burger met frietjes. Maar helaas geen frietjes. Dan maar rijst. Wij kregen een hoofdgerecht zonder rijst. Achteraf een sorry dat ze de rijst vergeten waren. Veel sorry, maar geen tegemoetkoming. Dessert viel ook tegen, geen echte chocoladesaus.. Bediening was wel vriendelijk.
Doorsnee thais restaurant. Klassieke formule dwz. een aantal gerechten met als keuze kip-, runds-, varkensvlees of met garnalen of vis. Ik miste de oh zo lekkere combinatie van 'sweet, sour, salty en spicy'-smaken die de thaise en Zuid oost aziatische keuken zo kenmerkt. Ook vond ik de sauzen te zoet. Positief is dan weer dat ze een lekkere 'groene' papaya salade hebben. Jammer was ook dat de reservatie die een week voordien gebeurd was niet terug te vinden was. Bleek dat deze in het thais opgeschreven was, hetgeen de baas dus niet kon lezen. Dit werd dan nadien gecompenseerd met een gratis aperitief. Bediening vriendelijk en attend.
Lekker eten, helaas geen desserts, maar voorgerecht en zelfs alleen hoofdgerecht zijn voldoende om voldaan buiten te wandelen... Ook de bediening is vriendelijk en snel.
Uitstekend thais restaurant met supervriendelijke bediening, voldoende keuze aan gerechten aan een meer dan democratische prijs. Portie's zijn ook meer dan behoorlijk. Wel niet zo groot maar toch uiterst gezellig.
super lekker eten en zeer vriendelijke bediening. Ook zeer grote porties je gaat zeker niet met honger van tafel ! Aanrader +++
Heel lekker gegeten mix van het huis is een aanrader.wij bestelden 8 verschillende gerechten ze waren heel lekker en hoefden er niet lang op te wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid