facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tom&Co Herent

Tom&Co Herent
Adres: Tildonksesteenweg 79, 3020 Herent, België
Telefoonnummer: 016 46 04 88
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Herent
Route: Tildonksesteenweg
Huisnummer: 79
Postcode: 3020


Openingstijden

maandag: 09:00–18:30
dinsdag: 09:00–18:30
woensdag: 09:00–18:30
donderdag: 09:00–18:30
vrijdag: 09:00–18:30
zaterdag: 09:00–18:30
zondag: Gesloten

Recensies
Veel te veel, ik kom elke keer nieuwe zaken tegen voor mijn dieren.nHeel groot aanbod. Alles heel ordelijk en ruim.nEn krijg altijd uitleg waar nodig. Heel vriendelijk personeel
propere winkel, super gemakkelijk dat de hond mee kan om een harnas te passen. Harnas is onmiddelijk getest en goedgekeurd met een weekendje ardennen. Speelgoed koop ik anderzijds vaker online vanwege de prijs kong knuffels desondanks heb ik toch regelmatig toch iets mee naar huis.
Typische tom&co. Ze hebben ook diepvriesvoeding voor reptielen, maar je gaat best zelf mee om te kiezen maten kunnen heel erg verschillen.
Ordelijke winkel, toch wat zoeken want niet dezelfde indeling als in Zaventem.
Ben daar niet geweest begot! Stond aan de achterkant van de zaak 'Tom & co' geparkeerd omdat in de papierzaak ernaast moest wezen...nnBeste 'eigenaar', waarom slechts 1 ster, smeekt U? Wel, omdat ik er geen nul 0 kan geven tiens... En mijn reactie verwijderen omdat ze U niet zint??? De boom in kameraad, ik lees hier dat Uw klantvriendelijkheid voor goudvissen groter zou zijn dan voor mensen, benéden alle peil dus... Ik verzoek U dan toch ook niet om de de boel maar beter op te doeken?? Allez, die ene ster is uit solidariteit met de beestjes, zie foto'sen omdat ik zelf niet zo 'beestig' wil zijn zal ik de sterren die ik U gaf effe optrekken tot een mooie, gemiddelde 3 zodat Uwe rating niet ineen zakt lijk je mislukte soufflé!nWat zeggen we dan?nDank U wel Meneer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid