facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toiture Lievens

Toiture Lievens
Adres: Avenue Docteur Lemoine 11 Dokter Lemoinelaan 11 , Brussels Agglomeration 1070, BE
Telefoonnummer: 02 522 55 53
Stad: Brussels Agglomeration
Route: Avenue Docteur Lemoine 11
Huisnummer: Dokter Lemoinelaan 11
Postcode: 1070


Recensies
Werken zeer slecht , al de veluxen waren scheef en beschadigd bij het plaatsen,hebben het werk niet komen herdoen.Tres mauvais travaille.VERRY BAD WORK.0/10
In 2021 deden we een beroep op de firma Lievens om ons dak in Brussel volledig te renoveren. De schatting was duidelijk, volledig en gedetailleerd. We hadden deze gekozen omdat ons dak complex was, met name wat betreft de afdichting tussen verschillende niveaus en verschillende niveaus en de schatting van dit bedrijf was de enige die hier rekening mee had gehouden en dit had aangegeven. Dit heeft ons tijdens het project veel verrassingen bespaard. We hebben nooit spijt gehad van deze keuze voor zover we tijdens de covid veel problemen ondervonden met de gemeente vooral met de stedenbouwkundige vergunning maar de heer Lievens bleef onder alle omstandigheden professioneel en steunde ons in het kader van de lekken die we eerder ondervonden het begin van het werk. Hij was altijd bereikbaar en beschikbaar, vanaf de ondertekening van de schatting tot de oplevering van de site en zelfs tot het verstrekken van de documenten die nodig zijn voor het aanvragen van de bonussen. Momenteel beveel ik de heer Lievens met gesloten ogen aan.
Zeer professioneel bedrijf, heel leuk team, professioneel en efficiënt. Werk heel goed gedaan, zeer schoon en op tijd! Sterk aanbevolen!
Zeer professioneel bedrijf dat het nieuwe dak van mijn huis heeft uitgevoerd. Goed werk geleverd, deadline gerespecteerd en schone site goed beheerd.
Als lid van de familie deed ik met het volste vertrouwen een beroep op hun dienst! Ik stond garant voor het worden van hun eerste klant! het is een nauwkeurig en rigoureus werk zonder te tellen dat het ten tijde van de feiten 40 graden was juni 2017 en ondanks alles lieten ze niet los en waren ze op tijd klaar met de site! Proficiat aan deze jonge ondernemer en zijn team!
Ik raad het niet aan voor kleine klussen. 565 euro voor het vervangen van 2 tegels.Service: Dakreparatie
Zeer professionele en eerlijke eigenaar.
Enkele maanden geleden werk gedaan en eerlijk gezegd super tevreden schoon en netjes werk + aardig personeel en geen onaangename verrassingen een paar maanden later : Ik weet wie ik zal bellen als we het dak van onze garage opnieuw doen :
Zeer serieus bedrijf, het werk bij mij werd zeer goed gedaan met grote ernst. Ik raad ten zeerste aan !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid