facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toadi

Info

De slimste robotmaaier die geen perimeter-kabel nodig heeft. Tevens bewaakt hij jouw terrein en entertaint hij jou, je familie en vrienden.



"Willow de tuinrobot onderhoudt je gras zoals jij het wilt. Ze is slim, een harde werker en efficiënt."
Adres: kalkhoevestraat 10, 8790 Waregem
Telefoonnummer: +3256196611
Stad: Waregem
Route: kalkhoevestraat 10
Postcode: 8790



op zoek naar gerelateerd: Toadi klachten, Toadi vs Husqvarna, Willow grasmaaier, Toadi review, Toadi installatie, Toadi robot prijs, Toadi Oudsbergen, Toadi youtube
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beyaert Printing Beyaert Printing 335 meter Prima personeel.
Be-Mark Be-Mark 1 km Op deze pagina kom je alles te weten over de activiteiten van Be-Mark. We houden je o...
Hoefsmid Arne Bohez Hoefsmid Arne Bohez 2 km Hoefbeslag voor paard en pony bekappen en hoefverzorging voor paard en pony
D'Sorella D'Sorella 2 km Een uitzendbureau die de wensen van de werkzoekenden respecteert.
Bob's Bees Bob's Bees 3 km Ophalen van zwermen, verwijderen van eenvoudige hommelnesten. Mogelijk kan in samens...
Algu Design Algu Design 4 km Zoekt u TOP-service en TOP-kwaliteit? Zoek niet verder, bij Algu Design vindt u beid...
Ecorobot Ecorobot 7 km Onze vriend Snorrie laat ons nooit in de steek! Vakkundige plaatsing door experts in ...
Recensies
Op 31 juli 2019 werd onze eerste Toadi geleverd. Wellicht had ik er in mijn enthousiasme te veel van verwacht. Het was een veelbelovende beta-versie met nog tal van veelbelovende functies in de pijplijn. Met veel geduld en een super support bedankt Andy! werd Toadi Willow en leerde zij mijn complexe en veranderende tuin beter en beter kennen en nieuwe functies integreren. Vanaf 2023 maait Willow perfect mijn gazon: sedert 21 maart 2023 wordt het gazon 'continuous' gemaaid. Het enige wat ik nog moet doen zijn de boordjes waar zijn niet bij kan dit kan vermeden worden door het grasperk op dezelfde hoogte te laten overlopen in harde bestrating, maar ik verkoos dit niet te doen. Verder rijdt ze zich hooguit een paar keer per week vast, maar dat heeft ook weer te maken met oneffenheden in de tuin putten, ophogingen, .... Slotsom: Willow is volwassen geworden en ik kan haar zeker aanbevelen. Ze wordt zelfs nog beter door de voortdurende gratis software-updates. Echter, Willow wordt niet vanzelf volwassen: men moet haar uw tuin leren kennen met alle hulpmiddelen die ze tot haar beschikking heeft, of men moet zich laten helpen. Alleen na dit leerproces begint het genieten, ik kan er uren gelukzalig naar kijken.
Bijna 2 jaar trotse eigenaar van een Willow! Ze doet het heel goed bij ons. Ook de beta lijntjes maaien doet ze al vrij netjes. Bij iedere update zien we vooruitgang, wat ik fantastisch vind. Het leuke is dat ze naadloos met mijn domotica systeem werkt, wat er voor zorgt dat ik ze kan opvolgen en automatiseren naar mijn behoeften. Doe zo verder!
Reeds 2 jaar klant. Na het proberen van meerdere grasmaaierrobots staat deze toch wel het verst. Het leuke is dat er steeds updates bijkomen waardoor je het kunnen van je robotje ziet groeien. Ze maait het gras, ik ben content
Wat een schande dit bedrijf!! Toestel werkte totaal niet. Het gazon is nooit afgereden geweest. Er liep altijd wel iets mis. Uit ellende heb ik een terugbetaling aangevraagd waarbij ik maar 85% van het aankoopbedrag kon terugvorderen. Liever 15% te verliezen van aankoopbedrag dan een onbruikbaar toestel bezitten. We zijn nu twee maanden verder en heb nog altijd geen terugbetaling ontvangen ondanks vele beloftes. Er wordt zelfs helemaal niet meer gereageerd op mijn herinneringen!! Blijf vooral weg van dit bedrijf!
Ik heb mijn Willow sinds het begin. Er waren een aantal kinderziekten maar nu werkt hij perfect. Zit zelden vast en gaat automatisch naar zijn laadpaal. Indien er toch een probleem is en je meldt dit aan de support krijg je binnen de 2 dagen antwoord en kijken ze of ze het probleem vanop afstand kunnen oplossen. Indien niet wordt de Willow gratis teruggenomen en wordt op HQ hersteld. Ik kijk uit naar de nieuwe updates zoals automatisch boorden maaien en 2de zone maaien. Ik heb me dan ook ingeschreven als ambassador om potentiële klanten te overtuigen. Kortom een tevreden klant
Innovatief bedrijf, ik geloof erin dat ze topproducten gaan neerzetten in de nabije toekomst. Zeer goede klantenondersteuning, altijd snelle reactie zelfs in het weekend en ‘s avonds. Heb alvast de nieuwe update van de huidige Toadi grasrobot besteld, voor een paar 100 euro krijg je een volledig nieuwe grasrobot. Top!
Toen ik op zoek was naar een robotmaaier die verschillende niet aansluitende zones aankon zonder geleidingsdraad dacht ik dat dit onbestaande was. Tot ik Toadi tegen kwam in één of ander tijdschrift. Het was een sprong in het duister want ik moest onmiddellijk vooraf betalen voor een maaier waarvan ik nog niet wist als die mijn verwachingen zou inlossen. Mijn Toadi heeft deze meer dan ingelost. De issues die je als beta tester mag verwachten zijn altijd netjes opgelost en ik verwacht dan ook niets ander in de toekomst. Zonder twijfel één van de beste aankopen voor het onderhoud van mijn tuin in jaren!
Ik heb mijn EEVE ontvangen januari 2022 en "Bertha" is sedert een aantal weken aan het werk. "Bertha" werkt zo goed als geruisloos en de hond ACD negeert haar gelukkig ook. "Bertha" negeert de personen die passeren niet en heb al een aantal meldingen binnengekregen van personen die op "gewenst" bezoek kwamen ;- In het begin had ik een aantal issues, maar de "support" heeft me telkens correct en zéér snel geholpen binnen 24h met AL mijn problemen - TOP opvolging. Tevens ben ik benieuwd naar de nieuwe features die er gaan komen zoals: in rechte lijnen maaien, zelfstandig naar afzonderlijke zones oversteken die gescheiden zijn door een rij klinkers, tot op het randje maaien, ... Ik ben méér dan overtuigd en tot op heden erg tevreden met mijn aankoop voor zo'n 8 are, verdeeld in 3 zones!!
Neen, het was niet alleen om de egels te doen, ik zocht een robot die zich aanpast aan de tuin en ziet wat er al dan niet gemaaid moet worden en zich niet gedraagt als een botsauto wanneer niet alles minitieus bedraad is. Buiten het maaien van de vlaktes en rond de bomen, leert ze beter en beter smalle stroken te maaien en steekt ze zelfstandig de tuinpaden over. En dit alles na één eenvoudige en muisstille wandeling door de tuin. Sinds 2020 heeft ze enorm veel bijgeleerd en het leuke is dat ze voortdurend bijleert.
Ons 'Luna' onderhoudt en bewaakt onze tuin zoals dat hoort; met de glimlach! Haar messcherpe tong houdt onze grassprieten in bedwang sinds april 2021 en haar vriendelijke, immer lachende oogjes houden letterlijk een oogje in het zeil! Ik hou van de weg die het bedrijf is ingeslagen: samen met zijn eerste gebruikers dit unieke concept verder ontwikkelen tot dé nieuwe generatie robotmaaiers die meer zijn dan door perimeterdraad beknotte grasmaaiers. Dit, én tevens het feit dat Toadi een Belgische start-up is overhaalden me probleemloos tot de aankoop van onze Toadi. Er is zeker nog werk aan de winkel om alles nóg beter af te stellen maar met de mindset van een Jedi -geëtaleerd door het bedrijf en zijn medewerkers- komt dat ongetwijfeld voor de bakker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid