facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor tmssoftware.com

tmssoftware.com

Info

VCL, FMX, .NET, LCL, FNC, Cloud components & developer tools for Delphi, C++Builder, Visual Studio, Lazarus. For more information: [email protected]

Geschiedenis

VCL, FMX, .NET, LCL, FNC, Cloud components & developer tools for Delphi, C++Builder, Visual Studio, Lazarus



"Tools for software developers"
Adres: Roeselarestraat 180, 8560 Wevelgem
Stad: Wevelgem
Route: Roeselarestraat 180
Postcode: 8560



op zoek naar gerelateerd: Tmssoftware Support, Tmssoftware login, TMS tools, TMS software, TMS WEB Core, TMS components, TMS VCL UI Pack, TMS FNC UI Pack
Recensies
TMS-softwareoplossingen zijn: - innovatief - gericht op de nieuwste technologische trends - beschikbaar als losse modules, SW-bundels of "all-inclusive" abonnement - actief: er is een nieuwe ontwikkeling en regelmatige SW-updates - goed uitgelegd en gedocumenteerd met demo's, video-tutorials en zelfs boeken - rechtstreeks ondersteund door TMS-ontwikkelaars via Product Support Center of e-mail Al het bovenstaande, in combinatie met Embarcadero RAD, zorgt ervoor dat u sneller kunt werken en uw klanten gloednieuwe functies kunt bieden. Bedankt!
Uitstekend softwarebedrijf om zaken mee te doen. Ze hebben een aantal geweldige componenten die de bruikbaarheid van de projecten die worden gemaakt verbeteren, vooral de Advanced Grid-component die ik ten zeerste aanbeveel. Ze brengen regelmatig updates uit en het is dus duidelijk dat de ontwikkeling van componenten actueel en doorlopend is. Hun klantenondersteuning is foutloos. Nauwkeurig en tijdig antwoorden, hoe triviaal de vraag ook mag lijken. Ik zou TMS van harte aanbevelen!
Als ontwikkelaar gedurende meer dan 30 jaar en als Delphi-ontwikkelaar sinds 1996, heb ik een solide basis op het gebied van desktopontwikkeling. Maar ik stond sceptisch tegenover webontwikkeling. Hoewel de markt om een ​​overstap vroeg, leek het te moeilijk om de overstap te maken. TMS Software was mijn "wondermiddel" om me op weg te helpen zonder intimidatie. Ben dol op hun Web Core- en XData-producten. Nu kan ik krachtige webapplicaties ontwikkelen met Delphi. TMS Software heeft mijn liefde voor Delphi hernieuwd en mijn hart veroverd voor hun vernieuwers. Dank aan het team voor geweldige producten en een grote hoeveelheid demo's en handleidingen. Jij rockt! -- Larry DFW Texas
TMS-software is de beste! Hun Delphi-producten maken mijn programmering mogelijk, en ze beantwoorden "altijd" mijn vragen en reageren op mijn suggesties.
Geweldige ondersteuning voor hun software, snel antwoord met oplossingen en hulp, samen met voorbeeldcode wanneer dat nodig is.
Uitstekende ontwikkelaarstools. Uitstekende ondersteuning. Uitstekende waarde. Selectie? Onverslaanbaar. Ik heb TMS ten zeerste aanbevolen aan mijn collega-ontwikkelaars. Mijn collega-ontwikkelaars bevelen TMS ten zeerste aan bij mij. TMS is er vanaf het begin bij geweest. We gaan ver terug. Ook wij gaan ver vooruit. Wat kan ik nog meer zeggen? TMS is mijn eerste keuze als het om componenten gaat. En nu gaan we verder met alle platforms. Hulde TMS! Voor wat het waard is, ben ik niet snel onder de indruk, maar TMS heeft precies dat gedaan, jaar na jaar indruk op me gemaakt.
Ik ben zeer overtuigd van TMS. Zeer goede producten. Je hebt niet vaak hooggekwalificeerde ondersteuning nodig, maar als je het nodig hebt, is het er. Ik waardeer het echt!
Geweldige componenten met uitstekende service.
Geweldig softwarebedrijf met geweldige en feature-rijke componenten!
Heel erg bedankt voor de uitstekende ondersteuning!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid