facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tm Digital Bvba

Tm Digital Bvba

Info

Uw partner in groot formaat prints, lichtreclames, textieldruk , beleterring, raamfolies en reclame panelen

Geschiedenis

PRINTING YOUR IDEAS!!!

TM Digital is gespecialiseerd in digitale oplossingen op maat. Auto-, truck-, scheeps- en containerbelettering, banners, vlaggen, vinyl, spandoeken, textieldruk, stickers, digitaal printwerk, uithangborden, reclameborden, tekstborden, reclamepanelen, bewegwijzering, displays, ontwerp op maat en webdesign zijn alvast enkele van onze specialiteiten.

TM Digital staat bekend voor zijn welgedreven service, u vraagt, wij helpen uw vraag om te zetten in praktijk! Kom binnen, maak een duidelijke afspraak, en wij zorgen ervoor dat alles netjes op tijd afgeleverd en opgeleverd wordt door mensen met vakkennis.

U contacteert ons met uw vraag en wij zoeken voor u de mooiste, beste en vooral de voor u meest kwalitatieve, passende oplossing!

Met reeds meer dan 10 jaar ervaring in de grafische sector zijn wij bekend voor innovatief, creatief en vooral sterk resultaatgericht op een snelle en efiiciënte manier.

Adres:
Telefoonnummer: 003235699526
Stad: Stabroek


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tm Digital Stabroek
Recensies
Correct vriendelijk,duidelijke uitleg , goede service.
Goede bediening en service Corona proof geweldig
Correcte, kwalitatieve en eerlijke service met aandacht voor je wensen en verwachtingen, rekening houdend met je budget. Snelle levering en plaatsing volgens afspraak. Kwalitatieve producten en top afwerking door mensen met liefde en passie voor hun vak en kennis van zaken. Een aanrader!
Vriendelijke, vlotte en snelle bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid