facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tlindecoulisken

Tlindecoulisken

Info

Wij zijn een Wondelgemse amateurtoneelvereniging die altijd komedies speelt, vooral omdat ons publiek erom vraagt eens goed te kunnen lachen.

Geschiedenis

Wij zijn ...
een Wondelgemse amateurtoneelvereniging die altijd komedies speelt, vooral omdat ons publiek erom vraagt eens goed te kunnen lachen tijdens een avondje uit samen met vrienden of familie.
Onze enige vereiste is dat de mensen die bij ons komen spelen dialect spreken. Momenteel spelen we met een vaste spelerskern en voor de andere rollen doen we beroep op mensen van buitenaf.
Bij het ontstaan van onze vereniging in 1986, speelden we "Schat je bent een schat" voor 4 uitverkochte zalen. Dit jaar speelden we 16 keer.
In 2015 hebben we een sabbatjaar genomen. 2016 hebben we met een vernieuwde ploeg een doorstart gemaakt. Na 2 producties hebben we een nieuwe drive gevonden ondertussen werken we hard verder aan een nieuw toneelstuk en een nieuwe website waarop je ons volgen kan.
Ondertussen kan u op deze site herinneringen ophalen in ons fotoboek. Vergeet ook niet om onze activiteiten te volgen op Facebook!
Voor eventuele vragen kan u ons altijd bereiken. U vindt onze gegevens onder de rubriek "Contact".
Wij danken jullie,ons trouw publiek, van ganser harte voor uw steun en vertrouwen. We verwelkomen jullie dan ook graag het volgende seizoen (2018) voor een fantastische komedie!
Spelers, medewerkers en bestuur van ’t Lindecoulisken, Wondelgem

Adres: Sint Godelievestraat 59, 9032 Wondelgem
Stad: Wondelgem
Route: Sint Godelievestraat 59
Postcode: 9032



op zoek naar gerelateerd: Toneel in Gent, Toneel spelen Gent, Kindervoorstellingen Gent, Tickets Gent, Uitbureau Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woonzorgcentrum De Liberteyt Woonzorgcentrum De Liberteyt 1 km Ik kom er vaak omdat mijn mama hier verblijft en personeel is vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid