facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tjiep

Tjiep

Info

Wij bieden merkenkledij uit overstocks aan voor zowel dames, heren en kinderen. Wij zijn zowel in Westmalle als Turnhout gevestigd.

Geschiedenis

Bekijk ook zeker en vast onze winkel Up To Date by Tjiep! Hier kunt u genieten van de laatste Fashion Trends aan Tjiep prijzen! Iedere maand zullen er nieuwe collecties aanwezig zijn.

Adres: Antwerpsesteenweg 352, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 309 18 37
Stad: Westmalle
Route: Antwerpsesteenweg 352
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: Tjiep Westmalle openingsuren, Tjiep Turnhout, Tjiep Turnhout Openingsuren
Recensies
Hier een prachtig pak van Mos Mosh op de kop getikt. Hele leuke verzameling met hele sterke merken. En nog leuker: een hele fijne korting! Max Mara, Accent en andere supermerken , echte klleding die een leven lang meegaat. Zie je iets in je smaak en maat? Snel zijn want volgende week is het weg. Het is even scharrelen naar iets in jouw maat maar dat maakt het ook zo leuk! Zeker niet alleen kinderkleding zoals vermeld op Google.
Eeeenorm veel keuze man-vrouw-kinderen. Hopelijk vind men de juiste maten .... Je kan gerust één paar uurtjes rekenen om alles te zien, te passen enz. Prijzen nog wat hoog in mijn opinie zelfs al is het merkkledij. En vooral maar één klein paskotje -zonder licht- voor vrouwen en hetzelfde bij de mannen. Veel te weinig !!!
Een goede winkel om goedkope kleding te vinden en vriendelijk personeel! Ik vind er niet altijd wat ik zoek, maar dat is normaal in een winkel waar ze overstock verkopen. Dus je moet een beetje geluk hebben of regelmatig terugkomen.
Heel vriendelijk personeel en veel keuze van maten en assortiment!
Vriendelijk personeel... Je moet weten waar je voor komt... Mooie koopjes, wel veel veel.
Ze zeggen wel dat er soldes zijn en vroeger stond het op het ticket. Nu moet je het zelfs nazien of de code die op het ticket staat korting krijgt of niet. Nee. Dit gaat voor mij te ver. Ook moet je je kleding stukken goed na zien of er geen schade is. Het blijft een hall met kleding en tegenwoordig is het heel raar dat je exclusieve stukken vind. Ze gaan hun verkoop tecknieken toch moeten herzien, zeker nu met de corona dat de tijd beperkt is.
Alle kleding. Van herenkostuums tot jeans en schoenen. Van jurken tot hoge hakken. Overstock dus nieuw !! aan mini prijzen
Onlangs wat leuks gekocht tijdens de solden, wel spijtig dat het aanbod wat verouderd is en voor mannen het hoofdzakelijk steeds bij dezelfde 4 of 5 merken blijft hangen.
Zeer scherpe prijzen... Maar mannenmode + bovan de 80 kg... Blijkbaar niet zo courant. De vrouwen vinden hier beter hun gerief !!
Deze is een heel gezellige en mooie kleding winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid