facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tivoli Boutique

Tivoli Boutique

Info

Beleef zoete momenten van oprecht plezier en geniet van mijn puur ambachtelijk vakmanschap

Geschiedenis

Glacier: Afhalen van ambachtelijke ijstaarten
vers gedraaid roomijs en natuurlijke sorbets
Marsepein: handgemaakte figuren
Preserves: homemade confituren
Confiserie
Biscuiterie
Chocolatier: Hoogwaardige pralines en truffels



"ijstaart en zoetigheden"
Adres: Mechelsesteenweg 43, B-3070 Kortenberg
Telefoonnummer: +32 476973677
Stad: Kortenberg
Route: Mechelsesteenweg 43
Postcode: B-3070



op zoek naar gerelateerd: IJssalon Kortenberg, Crocantino ijs, Croccantino, Croccantino prijzen, YS en Co Kortenberg, IJstaart bestellen vlaams brabant, Feestelijke ijstaarten, IJssalon Steenokkerzeel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Snoepdoosje Het Snoepdoosje 1 km Voor de zoete-bekjes, alsook de zure-bekjes een waar snoepparadijs in Kortenberg &...
Recensies
Wij hebben al verschillende keren besteld bij de Tivoli boutique en ze maakt overheerlijke taarten. En aanrader is de friscobowl en eigenlijk alle ijstaarten. Tip: beste groene thee ijs uit de hele regio. Artisanaal gemaakt. Voor mij een vast adres!
Tivoli Boutique zorgde voor een fantastisch ijslam taart voor de communie van onze zoon. Het ijs was heerlijk en gedecoreerd volgens de persoonlijke voorkeur kleuren van onze zoon. Zeer vriendelijke en snelle bediening. Aanrader !
3 ijsbuches besteld voor kerst. Deze waren één voor één erg lekker en zeer mooi versierd. Een echte eyecatcher op je feesttafel. Ik heb veel complimenten gekregen van mijn gasten. Gewoonweg top! Doe zo verder Sofie :- Wij komen zeker terug.
Zeer vriendelijk en professioneel contact. Mijn dochter straalde van geluk bij het zien van de mooie taart, die bovendien heel lekker smaakte!
Meerdere ervaringen ijspotten enkel potten verkrijgbaar Het ijs is artisanaal gemaakt en uniek op alle vlakken. De kwaliteit is on-gezien! Er word gebruik gemaakt van verse streekproducten. De verse hoevemelk maakt het ijs af. De structuur is vaster en zwaarder. Keuze tussen vele smaken. Het ijs is vol van smaak en met passie gemaakt. Naast ijs zijn hier nog andere specialiteiten. Zeer vriendelijke en professionele uitbaatster. Ik raad iedereen aan deze plaats te komen ontdekken! Dit is een TOPzaak! Dit uit ervaring na het bezoeken van +20 ijssalons in de buurt.
Sofie maakt prachtige ijstaarten volledig naar wens van de klant. De taart die we voor de verjaardag van ons dochtertje besteld hadden, zag er prachtig uit en de smaak was overheerlijk!
Wat een prachtige taart die ook nog eens super lekker was. Ook de heel persoonlijke aanpak vonden we geweldig. Je merkt aan alles dat de taart met liefde voor het vak gemaakt was. Heel hard bedankt voor deze geweldige aanvulling bij ons communiefeest!
De ijstaarten waren even lekker dan ze eruitzagen. Ik kreeg veel complimentjes voor mijn dessertkeuze. De smaakcombinaties waren goed gekozen en de mee bestelde sausjes en crumble maakten het helemaal af. Ik ben fan!
10/10 Super vriendelijk en behulpzaam. Sam zijn voetbal taart was geweldig lekker en heel mooi. Ons zie je zeker nog terug. Vele groetjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid